Stam1na "Eivät Ikina Saa" letra

Traducción al:en

Eivät Ikina Saa

Ne tahtoo tietää niin ne tahtoo tietääMutteivät ikinä saaNe tahtoo tietää niin ne tahtoo tietääMutteivät ikinä saa toisiansatoisiansa, toisiaanMutteivät ikinä saatoisiansa, toisiansaMutteivät ikinä saa

Ja he sopisivat niin hyvin toisilleenEttä olisi surkeus jos tapaisivat keskenNuorten ja kiireisten vuosienKumpaa ojennettiin muottiin silloin kunToinen olisi ollut naisena heikkoJa miehenä ei mitään(Ei mitään)

Koettevat näin mieltää elävänsäRehellistä elämääNiin että olisi turhaa josjättäisi menneet taakse lähtien poisEi ne kaksi ota kuunaan vaihtoehdoksi tätäPäämääröttömyyden väriäJossa vaeltavat jossa vaeltavatSe menee näin:(Se menee näin)

Ne tahtoo tietää niin ne tahtoo tietääMutteivät ikinä saaNe tahtoo tietää niin ne tahtoo tietääMutteivät ikinä saaNe tahtoo tietää niin ne tahtoo tietääMutteivät ikinä saa toisiansatoisiansa, toisiaanMutteivät ikinä saatoisiansa, toisiansa

(Se menee näin)

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Eivät Ikina Saa de Stam1na. O la letra del poema Eivät Ikina Saa. Stam1na Eivät Ikina Saa texto. También se puede conocer por título Eivat Ikina Saa (Stam1na) texto.