Lama "Bili vogni (Білі вогні)" letra

Bili vogni (Білі вогні)

Мовою снів ти мені, нарешті, все розповів,Але все вже прийшло, що було -- те було,Вже не повернеш.Ти зрозумів, що минуле зберегти не зумів,І у світлі вогнів заблукати хотів –В океані слів.

Десь на землі білі вогні...Падають тінi десь на стіні.Але чомусь білі вогніСвітять та лиш мені…Білі вогні, ночі і дні;Крила мої -- слова і пісні,Тихо звучать, ніжно звучатьДесь в нічній далині.

Тінь галерей, що майнула від дверей до дверей,Аж за обрій, мов птах, на нестримних вітрахТихо відлетить.В сотнях картин я знайду тобі портрет свій один,Подарую тобі твір загублених днівВ океані слів.

Десь на землі білі вогні..,Падають тінi десь на стіні.Але чомусь білі вогніСвітять та лиш мені…Білі вогні, ночі і дні;Крила мої -- слова і пісні..,Тихо звучать, ніжно звучатьДесь в нічній далині.(х2)

Тихо звучать, ніжно звучатьДесь в нічній далині.(х2)

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Bili vogni (Білі вогні) de Lama. O la letra del poema Bili vogni (Білі вогні). Lama Bili vogni (Білі вогні) texto. También se puede conocer por título Bili vogni Bili vogni (Lama) texto.