Redd "Aşktı bu" letra

Traducción al:elenru

Aşktı bu

Farklarımızda benzerlikler aradıkSürtündük ve yonttuk köşelerimiz vardıGardiyansız bir hücreye kapandıkSeviştik ve acıktık aşktan önemli şeyler de vardıSenin tilkilerin dolanıp durdu kafandaBazen parçalar kopardı içimden hatta

Aşktı bu, güzeldi...

Uçan balonlar gibi kaçıp yükseldikRenklerimiz başkaydı belkiGözden uzaklaşıp patlamak istedikBulutlarda yaşıyorduk sankiSenin tilkilerin hırlayıp durdu kafandaDişlerinin izi vardır belki de ruhunda

Aşktı bu, güzeldi...

Ήταν αγάπη

Ψάχναμε ομοιότητες στις διαφορές μας,Τριβόμασταν μετάξυ μας για να λειάνουμε τις γωνίες μας.Κλειστήκαμε σε ένα κελί δίχως φρουρούς,Κάναμε έρωτα και μετά πεινάσαμε, υπήρχαν πράγματα πιό σημαντικά από την αγάπη.Οι αλεπούδες σου έκοβαν βόλτες μέσα στο μυαλό σου,Κάποιες φορές μάλιστα έκοβαν κομμάτια και από μέσα μου.

Ήταν αγάπη αυτό, ήτανε όμορφα...

Φύγαμε και πετάξαμε ψηλά σαν μπαλόνια,Ίσως τα χρώματά μας να μην ταίριαζαν.Θέλαμε να εξαφανιστούμε μακριά απ' όλους και να εκραγούμε,Ήτανε λες και ζούσαμε ανάμεσα στα σύννεφα.Οι αλεπούδες σου έκοβαν βόλτες μέσα στο μυαλό σου,Οι δαγκωματιές τους μπορεί να υπάρχουνε ακόμα στη ψυχή σου.

Ήταν αγάπη αυτό, ήτανε όμορφα..

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Aşktı bu de Redd. O la letra del poema Aşktı bu. Redd Aşktı bu texto. También se puede conocer por título Askti bu (Redd) texto.