Phoenix "Pavel Chinezu, leat 1479" letra

Traducción al:en

Pavel Chinezu, leat 1479

Hei...Hei...

Sus la munte, susLa izvorul Cernii,În inima iernii.Unde doarme dusPavel VoievodPăzit de-un zăvod.Un zăvod supusCare-aude câiniiDin Câmpia Pâinii.Urlet în apusFiindcă turcii vinCu amar și chin.

Pavele! voievoade...Scoală-te! și ia șauaRoibului! pune-i șaua...Pavele! cneazule!Pavele! voievoade...'nalţă-se! pe cer steauaSteaua ta! LogosteauaPavele! cneazule!Pavele...Cneazul, cneazulCnejilor...

Hei...Hei...

Nu te mai vezi ...De șalvari și fesuriFurnicând pe șesuri.Unde urla turciCa la Turnul VavelAcolo-i și Pavel.Urca-i sus în furciȘi nu mi-l lăsaPe Maria Sa!Un caftan de turciPana-n adâncimeSpintecă-n turcime.

Pavele! voievoade,Pavele! scoate-ți zauaRoibului! scoate-i șauaPavele! cneazule!Pavele! voievoade!Sus pe cer! Luce steauaSteaua ta! LogosteauaPavele! cneazulePavele...Cneazul, cneazulCnejilor...(solo)

Hei...Hei...

După crunt măcelCare mai de careLa un praznic mare.Cu vin brumărelȘi hălci de berbecPlânge Ali-Beg!Uite-l și pre elPavel pe la toacăDănțuie și joacăCum mai joaca elȘi-a ieșit din mințiCu un turc în dinți!

Pavele! voievoade...Scoală-te! și ia șauaRoibului! pune-i șaua...Pavele! cneazule!Pavele! voievoade...'nalță-se! pe cer steaua,Steaua ta! LogosteauaPavele! cneazule!Pavele...Cneazul, cneazulCnejilor...

Hei...Hei...Hei...Hei...

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Pavel Chinezu, leat 1479 de Phoenix. O la letra del poema Pavel Chinezu, leat 1479. Phoenix Pavel Chinezu, leat 1479 texto. También se puede conocer por título Pavel Chinezu leat 1479 (Phoenix) texto.