Wika "Gražuolis" letra

Traducción al:en

Gražuolis

Pamačiau aš jį, stovėjo jis pre baro,Su gražia mašina, mano akys net apako.Jis ne vietinis tikrai,Bet gražus labai, labaiMan širdis staiga sustojo, pagalvojau:Jis bus mano!

Oi gražuoli, pasakyk kuo tu varduAš miegoti negaliu, galvoje vien tik tuAš prieiti nedrįstu ir pakalbinti tave sunkuPasakyk kas tu esi, mano širdis-daugiau negali.

Jis pasakė man mergyt, dar labai jauna esiMan jau trisdešimt yra, tau dar tik šešiolikaAš sakau, jog nesvarbu, be tavęs aš negaliuPasakyk ką man daryt, gal eit ir nusižudyt?

Oi gražuoli, pasakyk kuo tu vardu,Aš miegoti negaliu, galvoje vien tik tu.Aš prieiti nedrįstu ir pakalbinti tave sunku,Pasakyk kas tu esi, mano širdis-daugiau negali.

Nežinau kas bus toliau, pamiršti jo negaliuKaip norėčiau atsidurt su juo tik vienu duVat tada jo nepaleisčiau, apsikabinčiau ir sakyčiauNepabėgsi tu tikrai, būsi mano amžinai!

Oi gražuoli, pasakyk kuo tu varduAš miegoti negaliu, galvoje vien tik tuAš prieiti nedrįstu ir pakalbinti tave sunkuPasakyk kas tu esi, mano širdis-daugiau negali. ( 2 kartus )

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Gražuolis de Wika. O la letra del poema Gražuolis. Wika Gražuolis texto. También se puede conocer por título Grazuolis (Wika) texto.