Volkan Konak "Karıma Mektup" letra

Karıma Mektup

Bir tanem!Son mektubunda:'Başım sızlıyor yüreğim sersem! ' diyorsun.'Seni asarlarsa seni kaybedersem;diyorsun;'yaşıyamam! 'Yaşarsın karıcığım,kara bir duman gibi dağılır hatıram rüzgarda; yaşarsın kalbiminkızıl saçlı bacısıen fazla bir yıl süreryirminci asırlılardaölüm acısı.Ölümbir ipte sallanan bir ölü.Bu ölüme bir türlürazı olmuyor gönlüm.Fakatemin ol ki sevgilim;zavallı bir çingeneninkıllı, siyah bir örümceğe benzeyen eligeçirecekse eğeripi boğazıma,mavi gözlerimde korkuyu görmek içinboşuna bakacaklarNazıma!

Ben,alaca karanlığında son sabahımındostlarımı ve seni göreceğim,ve yalnızyarı kalmış bir şarkının acısınıtoprağa götüreceğim...

Karım benim!İyi yüreklialtın renkli,gözleri baldan tatlı arım benim:ne diye yazdım sanaistendiğini idamımın,daha dava ilk adımındave bir şalgam gibi koparmıyorlarkellesini adamın.

Haydi bunlara boş ver.Bunlar uzak bir ihtimal.Paran varsa eğerbana fanila bir don al,tuttu bacağımın siyatik ağrısı,Ve unutma kidaima iyi şeyler düşünmelibir mahpusun karısı.

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Karıma Mektup de Volkan Konak. O la letra del poema Karıma Mektup. Volkan Konak Karıma Mektup texto. También se puede conocer por título Karima Mektup (Volkan Konak) texto.