Mandi "Mbreti" lírica

Gjigand e boni , Mashallah
Kompleksin goni , lum kush e ka

Per Gon Kalan,
Kush e ka shok
Se bon mo nona,
Osh mik per kok

Ref.x2
Mot,dhe sot dhe 1 mije vjet
Si ka zemren ka me gjet
Si ne fshat dhe ne qytet
Endri gonit ti je mbret

Astriti vogel
U boft mbret
Me zemer te madhe
Si babi vet
Ta djeg ta djegim
Sybardh Tirona
Terja be sulje,
Se bo mo nona

Ref.x3
Mot,dhe sot dhe 1 mije vjet
Si ka zemren ka me gjet
Si ne fshat dhe ne qytet
Endri gonit ti je mbret

Artista: Mandi
Álbum:
Language: Albanian
Otras Letras Mandi

3 femije bekoi zoti
Goc E Llastuar
Mbreti DetitOtras Letras

v Il comico (Sai che risate)
v Lies
v Pawn Shop Blues
v Llévame Muy Lejos
v Bad Together
v The Bonny Swans
v Bomba (بومبة)
v Adivina que
v Öyle Bir Aşk Ki
v What I Like About You
v La Voix du crooner
v Gyrna (Γύρνα)