Kamelia (Bulgaria) "Zaleza i zorata" letra

Traducción al:entr

Zaleza i zorata

Ти знаеш ли ,че разказа ми лунатаза любовта между залеза и зоратамисля колко прилича на тази между нас.Бели облаци правят им постеля, но зла тъма ги разделяна пътя им стоизатова всяка вечер залеза тъжи.

Припев:И безнадеждни със теб така,като зората и залеза,тук под небето – и аз и ти,обречени сме да сме сами!

Ти знаеш ли ,че разказа ми лунатаза любовта между залеза и зоратамисля колко прилича на тази между нас.По вятъра шептят че се обичат,но бури думите пресичат им без срамзатова и зората е цялата във плам.

Припев:...

Gün doğuşu ve gün batışı

Biliyor musun ki ay bana anlattıGün doğuşu ile gün batışı arasındaki aşkıDüşünüyorum da bizim aşkımıza ne kadar da benziyorBeyaz bulutlar onlara yatak yapıyorFakat kötü karanlık onları ayırıyor yollarında duruyorBu nedenle her gece gün doğuşu üzülüyor

Ve ümitsizce seninle böyleGün doğuşu ve batışı gibiBurada, gökyüzünün altındaYalnız olmayı öğretilmişiz

Biliyor musun ki ay bana anlattıGün doğuşu ile gün batışı arasındaki aşkıDüşünüyorum da bizim aşkımıza ne kadar da benziyorRüzgarda birbirlerine sevgilerini fısıldıyorlarFakat fırtına utanmadan sözcükleri bölüyorBu yüzden gün batışının da tamamı alev içinde

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Zaleza i zorata de Kamelia (Bulgaria). O la letra del poema Zaleza i zorata. Kamelia (Bulgaria) Zaleza i zorata texto.