Stavento "Ipia (Ήπια)" letra

Traducción al:en

Ipia (Ήπια)

Ελπίζω να είναι η στιγμή εσύ να μην ταυτιστείς έχει να κάνει με εμένα , είναι ο χειμώνας βαρής είναι γραμμένο το ρεφρέν πάνω σε πιώμα καλό που όλα τα βλέπω καθαρά και μοιάζει η γη με φελλό .

Κάπου εκεί όταν μαζευονται οι θύμισες , μες το ποτήρι μου έπεσες θαρρης και λοιποθιμισες και στα είπα με την μια πανέμορφο μου αλάνι πως ήσουνα για εμένα το μοναδικό λιμάνι που πέταξα την άγκυρα και είπα να αράξω.

Πηλός ο κόσμος έμοιαζε και είπα να τον αλλάξω. Μα που να φανταστώ πως τα λιμάνια χάνονται δεν το είχα ξαναδεί,πολύ θα είχα πιει αφού λοιπών βασιστικά και λίγο ξεζαλιστικά τα βραδυά μου τα αλητικά και αυτά τα απαρνήθηκα.Κοντά σου κοίτα σύρθηκα με παλαμάκια ρυθμικά επάνω σου κρατήθηκα και δεν απομακρήθηκα.

Λιγάκι το μετάνιωσα μου θύμωσα , με μάλωσα πληγή είπα θα είναι και αμέσως την μπαλωσα , μα άλλαξε ο καιρός και η πληγή πονάει και ο γαμημένος χρόνος όλο απορίες γεννάει μα δεν τις απαντώ δεν δίνω σημασία γεμίζω το κεφάλι μου χωρίς καμία ουσία , και αφού είσαι πάλι εδώ πάνω στις φυσαλίδες σου απαντώ γεμίζοντας τις άδειες μου σελίδες , πως είσαι ένα κάθαρμα και ούτε που να σε φτύσω ασχέτως αν θα ήθελα να σε ξανά γαμήσω . Πολύ με ταλεπόρισες θα βρεις ότι σου αξίζει εγώ ήπια και τα λέω και το χαρτί γεμίζει .

Ήπια και είπα να στα πω δεν πάει παρακάτω σε πιο να στηριχθώ στον κόσμο αυτό τον σάπιο . Κοιτάζω το κενό και σκέφτομαι ένα σάκο μα δεν θα χαριστώ θα κάτσω και άλλο να πιω .

Γλυκιτατο μου καθάρμα καπάκι συνεχίζω μου πέσανε πολλά βαριά γιαυτό μάλλον σε βρίζω συγνώμη δεν ζητώ γιατί δεν σου αξίζει μα την μορφή σου το αλκοόλ μου την υπενθυμίζει.

Δεν ξέρω αν θα βγει ετούτο το τραγούδι μοιάζει στα ροζ ραδιόφωνα κατάμαυρο λουλούδι , αυτό είναι άλλη κουβέντα επιστροφή στο θέμα , Ρουφιάνα αποδιχτικές και ένα μεγάλο ψέμα. Δεν λέω λεπτομέριες τα σκουλίκια είναι όλα ίδια στην λάσπη έρποντε συχνά , και μέσα στα σκουπίδια .

Οκαυ ίσως να χερεσαι που ακόμα ασχολούμαι και ο αδύναμος εγώ όμως δεν προσπιούμε omws και ακατέργαστα στο λέω μια και έξω αν σε πετύχω πουθενά πως φάπες θα σου πεξω , γιατί πίνω πολύ και πιο πολύ πονάω και το μυαλό για σένανε ακόμα το γαμάω .

Το ξέρεις σαγαπω γιαυτό μάλλον σε βρίζω μα δεν θα συνεχίσω , πάω πάλι να γεμίσω, ο στάσιμος εγώ στις νύχτας τα αγκάθια και εσύ με βύματα γοργά στα λούσα και στα χάδια. Την τύχη μου γάμω, γάμω μαζί και εσένα. Άντε γαμήσου με ότι βρεις και με όλα τα βλαμμένα.Απόψε πεζω την ζωή μου πάνω σε ένα κέρμα βυθίζομαι στο αλκοόλ, βιθήσου μες το ψέμα...

Ήπια και είπα να στα πω δεν πάει παρακάτω σε πιο να στηριχθώ στον κόσμο αυτό τον σάπιο . Κοιτάζω το κενό και σκέφτομαι ένα σάκο μα δεν θα χαρισθώ θα κάτσω και άλλο να πιω

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Ipia (Ήπια) de Stavento. O la letra del poema Ipia (Ήπια). Stavento Ipia (Ήπια) texto. También se puede conocer por título Ipia Ήpia (Stavento) texto.