Boombox "Nemae tebe (Немає ТБ)" letra

Nemae tebe (Немає ТБ)

Там, де немає, де немає тебе-тебе!.. (3)Там, де, там, де, де немає тебе!..

Ну, не нагадуй! Я обіцяв, що більш не будуТварину в буду в собі, в собі тварину в буду,Йти з дому серед ночі, кататися по колу –Все це мені потрібне, як хворому уколи.Як тьотям – луївішки, "Інфініті" – мажорам,Постійна зміна декорацій, скелясті гори,Синюче море – я згоден, навіть, на рівнину,Мов голкою тканину шиє наш шлях країну.Тисячі міст, де не були ми, все ще існують.Найкраща колискова – звук двигуна, що працює.Жоден наркотик на світі так не гребе,Моя єдина проблема – там немає тебе!

Там, де! Там немає тебе!..

Жодної пісні в макітрі, жодної літери,Прокинулись в Алмати, лягли в Пітері.Злились в одну всі дати, плутаю пори року,Раніше був алкоголь, тепер достатньо соку.Термінал Б, ПСП, не розумію газет,Перетворивсь на телебачення Інтернет.Ще тільки третя ночі – не пізно і не рано,Щойно поїхав і вже хочу назад, кохана.Ти слухаєш Ноггано, – ало, Ноггано,Скажи в трубу їй, що без неї дуже погано.Ніщо на цілім світі так, як рок-н-рол, не гребе,Моя єдина проблема – там немає тебе!..

Там, де! Там немає тебе!..

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Nemae tebe (Немає ТБ) de Boombox. O la letra del poema Nemae tebe (Немає ТБ). Boombox Nemae tebe (Немає ТБ) texto. También se puede conocer por título Nemae tebe Nemaeh TB (Boombox) texto.