Ewa Farna "Lešek" letra

Traducción al:en

Lešek

Raz, dva, tři, čtyryNánanananana nanánananananaNánanananana nanááanáanaNánanananana nanánananananaNánanananana nanááanáana

Nechci kura stát furt se ptát,kdo dělá uiuiui?Furt tam něco krótía já, co mám dělat s tím?Stojí tam jak tvrdé yjá musím někoho, někoho vyhodit.Jo, jo vyhoditVyhodit, jo, jo vyhodit.

Říkáme ti Lešku,hodíme to na flashku,pak uděláme playbackdostanem velkej pay back.

Nebudem Vám lhátale je to tak.Hit se musí hrát,rádia lomcovat.Ano, je to tak, shit se musí hrát,nebudu Vám lhát,jako tolikrát.

Ty máš dva tisíce, on má dva tisíce,já chci taky tři tisíce.Děcka ale líp, třepej hlavou ať je dobrá show!Koncovky vyslovuj,ať to rádia taky berou.Spousta dobré práce,ale Ewa, mezi náma,koho to zajímá?Jo-jo zajímá? Koho to zajímá?Jo-jo zajímá?

My tracky připravíme,pak VIPky vyholíme.Pán zvuku playback pustí,a budem pěkně hustí.

Nebudem Vám lhátale je to tak.Hit se musí hrát,rádia lomcovat.Ano, je to tak, shit se musí hrát,nebudu Vám lhát,jako tolikrát.

Ve finále je to jednoduchá Tak aby to byl hit, no ni?! Třebá nananananana...Kapelo, to je strašné. Máro, nahraj tam nějaká ta zázračná kila!

Nebudem vám lháta je to tak.Hit se musí hrát,rádia lomcovat.Nebudu Vám lhát! Nebudu Vám lhát!

Maro, za to sólo, jeden bezvýznamný plus.

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Lešek de Ewa Farna. O la letra del poema Lešek. Ewa Farna Lešek texto. También se puede conocer por título Lesek (Ewa Farna) texto.