Ewa Farna "Jsi král" letra

Traducción al:enru

Jsi král

Volám,ani hlas.Ani ton nezní v násTy jsi báj s legendou,Goodbye,bůh s tebou.Dnes jen pláč.Drží stráž.Každý tvoje písně zná právě jedna začíná ta věčná...že jsi král...v srdcích pálí žál a v nocích zlých si mi hrálv krocích měsíc ti dal co o chůzi znal ale hvězdám teď patříš dál.Lepší svět žít to sis přál pro tisíc srdcí ty jsi král.

Z výšek na de mnou,slyším písen čarovnou.I teď já za legendou zazpívám bůh s tebou.na rtech pláč držím stráž.Každý tvoje písně zná.Právě jedna začíná ,ta věčná.Že si král srdcí pálí žál a v nocích zlých při mně stál v krocích měsíc mu dal co o chůzi znalale k hvězdám teď patří dál lepší svět žít to si přál pro tisíc srdcí to byl král je jím stále dál, zůstane dál, je to král.Toužil sám spasit svět z velkých slov a malých vět. Není možný vrátit čas tak at zní nám zas jeho hlas.V srdcích pálí žál a v nocích zlých při mně stál , v krocích měsíc mu dal co o chůzi znal ale hvězdám teď patří dál, lepší svět žít to si přál .Pro tisíc srdcí je to král .....pro tisíc srdcí je to král.

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Jsi král de Ewa Farna. O la letra del poema Jsi král. Ewa Farna Jsi král texto. También se puede conocer por título Jsi kral (Ewa Farna) texto.