Haris Alexiou "Ola Mou Ta Karavia (Όλα μου τα καράβια)" letra

Traducción al:entr

Ola Mou Ta Karavia (Όλα μου τα καράβια)

Όλα μου τα καράβια που αρμενίζουνετα μάτια σου που λάμπουν και με ζαλίζουνε.Όλα μου τα καράβια μέσα στα κύματατα πρώτα της καρδιάς μου γλυκοσκιρτήματα.Όλα μου τα καράβια που ταξιδεύουνεαγάπη σου χαρίζουν και σου γυρεύουνε.

Όλα μου τα καράβια θα βουλιάξουνεόταν τα δυο σου μάτια δω να κλάψουνε.Όλα μου τα καράβια που αρμενίζουνετα μάτια σου που λάμπουν και με ζαλίζουνε.

Όλα μου τα καράβια, τα χελιδόνια μουεσύ που ευωδιάζεις μες στα σεντόνια μου.Όλα μου τα καράβια μέσα στα κύματατης νύχτας τα γλυκά μας παραστρατήματα.Όλα μου τα καράβια, τα τρεχαντήρια μουεσύ που είσ’ ο ήλιος στα παραθύρια μου.

Όλα μου τα καράβια θα βουλιάξουνεόταν τα δυο σου μάτια δω να κλάψουνε.Όλα μου τα καράβια που ταξιδεύουνεαγάπη σου χαρίζουν και σου γυρεύουνε.

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Ola Mou Ta Karavia (Όλα μου τα καράβια) de Haris Alexiou. O la letra del poema Ola Mou Ta Karavia (Όλα μου τα καράβια). Haris Alexiou Ola Mou Ta Karavia (Όλα μου τα καράβια) texto. También se puede conocer por título Ola Mou Ta Karavia Όla mou ta karavia (Haris Alexiou) texto.