Notis Sfakianakis "An Tha Se Haso (Αν θα σε χασω)" letra

Traducción al:csentr

An Tha Se Haso (Αν θα σε χασω)

Αν γίνει κάτι και χαθούμε μια βραδιάκαι σκοτεινιάσουν της αγάπης τα φεγγάριακι αν τα πετάξω, της καρδιάς μου τα κλειδιάκαι με το τίποτα θ’ αρχίσουμε παζάρια.Αν γίνει κάτι και ξυπνήσω ένα πρωίκαι δεν κοιμάσαι άλλο μες την αγκαλιά μουτι να την κάνω πες μου την αναπνοήτι να το κάνω αν δε σε έχω στα όνειρά μου.

Αν θα σε χάσω, να το ξέρεις θα χαθώδεν έχει άλλη το βιβλίο μου σελίδα.Αν θα σε χάσω, ένα είναι πιθανόκάθε ψιχάλα να τη βλέπω καταιγίδα.

Αν γίνει κάτι και μια νύχτα σκορπιστούντόσες αλήθειες με ένα φύσημα του ανέμουκαι αν οι όρκοι θα εξαφανιστούνδεν θα πιστέψω σε κανέναν και ποτέ μου.Αν γίνει κάτι και κοπούνε τα σχοινιάπου μας κρατάνε από άγνωστη λεπίδασαν τον τρελό θα τριγυρνώ στην παγωνιάσαν μετανάστης που του λείπει η πατρίδα.

Aquí se puede encontrar la letra de la canción An Tha Se Haso (Αν θα σε χασω) de Notis Sfakianakis. O la letra del poema An Tha Se Haso (Αν θα σε χασω). Notis Sfakianakis An Tha Se Haso (Αν θα σε χασω) texto. También se puede conocer por título An Tha Se Haso An tha se chaso (Notis Sfakianakis) texto.