Haloo Helsinki! "Ihmisen Kuvat" letra

Traducción al:enesru

Ihmisen Kuvat

Tuntuu että jotkut rakkaus parit on ihmisen kuvia vaan,Samanlaiset sukunimet ja teennäiset hymyt päälle liimataan.Tiiviisti aina yhdessä niin muut näkee että me rakastetaan,vaikka sattuu niin jäätävästi että haureeksi muututaan,silti toinen päättänyt on tämä rakkaus on korvaamaton.Vaikka toinen pelkällä yhdellä lauseella voisi vetää alta maton.

Annan sulle anteeksi, kaikki virheesiAnnan sulle anteeksi, kaikki ruhjeeniJa jos mä vielä vihaisin se ois turhaa,Tää rakkaus huusi niin itsemurhaa,Mutta unohtaa ei tarvitse rakkaani-i-i-i-i-i-i

Ja ne perhanan ihmisen kuvatilman tunteita sängyn jakaa.Toinen katse kiinni kännykässätoinen jossain muualla makaaJa kahden vuoden jälkeen rakkaus on enää päätös pysyä kiiJa niin valot sammutettiin ja tunteet alas ammuttiin.

Annan sulle anteeksi, kaikki virheesiAnnan sulle anteeksi, kaikki ruhjeeniJa jos mä vielä vihaisin se ois turhaa,Tää rakkaus huusi niin itsemurhaa,Mutta unohtaa ei tarvitse rakkaani-i-i-i-i-i-i

Vihdoin silmät aukaisin,ja mietin kelle nyt huutaisin?

Anna mulle anteeksi, kaikki virheeniAnna mulle anteeksi, turhat kahleeniJa jos sä vielä vihaat ni se on turhaa,tää rakkaus huusi niin itsemurhaaMutta unohtaa ei tarvitse rakkaani-i-i-i-i-i-i-i

Anna anteeksi, anna anteeksii…

Fotos de humanos

Parece que algunas parejas son solo fotos de humanos,los mismos apellidos y las mismas sonrisas adolescentes de pego.Siempre bien apretaditos para que parezca que nos amamos aunque duela friamente y nos hagamos fragiles, por ello uno ha decidido que este amor sea de gran valor, aunque el otro le podria echar bajo la alfombra con una sola frase.

Estribillo:Te perdono, todos tus erroresTe perdono, todos tus cortesy si no aun le odiara seria en vano.Este amor gritaria suicidio, pero no hay porque olvidarcariño.

Y esas malditas fotos de humanos dividen la cama sin sentimientos.Uno solo mira fijamente a su movil, y el otro seacuesta en otro parte.Y tras dos años el amor es una decision unicamnete para estar juntos. Y se apagan las luces y los sentimientos se disparan.

Estribillo.

Finalmente abri los ojos y pense a quién grito yo ahora?

Estribillo.

Perdoname, perdoname

Aquí se puede encontrar la letra español de la canción Ihmisen Kuvat de Haloo Helsinki!. O la letra del poema Ihmisen Kuvat. Haloo Helsinki! Ihmisen Kuvat texto en español. Esta página también contiene una traducción, y qué quiere decir Ihmisen Kuvat. Que significa Ihmisen Kuvat.