Christmas Carols "Sant Josep i la mare de Déu" letra

Sant Josep i la mare de Déu

Sant Josep i la Mare de DéuFeren companyia bona;Partiren de Natzaret,Matinet a la bona hora.Don, dorondon,La Mare canta i el Fillet dorm.

No en troben posada enlloc,De tant que la gent és pobra,Si no és un barraconetTot ple de joncs i de boga.Don, dorondon,La Mare canta i el Fillet dorm.

Sant Josep va a cercar focA la ciutat i no en troba;Quan Sant Josep fou tornat,Deslliurada fou l'esposa.Don, dorondon,La Mare canta i el Fillet dorm.

Josep se'n posa a ballarAmb gipó i la calça closa;La Mare de Déu li diu:-Vós, Josep, heu tornat jove!Don, dorondon,La Mare canta i el Fillet dorm.

Maria teniu raó:Vostre Fillet m'enamora,Resplendent n'és com un solI brillant com una auroraDon, dorondon,La Mare canta i el Fillet dorm

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Sant Josep i la mare de Déu de Christmas Carols. O la letra del poema Sant Josep i la mare de Déu. Christmas Carols Sant Josep i la mare de Déu texto. También se puede conocer por título Sant Josep i la mare de Deu (Christmas Carols) texto.