National Anthems & Patriotic Songs "Belgian National Anthem [German version] - Die Brabançonne" letra

Traducción al:enfrpttotr

Belgian National Anthem [German version] - Die Brabançonne

O liebes Land, o Belgiens Erde,Dir unser Herz, Dir unsere Hand,Dir unser Blut, o Heimaterde,wir schwören's Dir, o Vaterland!So blühe froh in voller Schöne,zu der die Freiheit Dich erzog,und fortan singen Deine Söhne:Gesetz und König und die Freiheit hoch!und fortan singen Deine Söhne:Gesetz und König und die Freiheit hoch!Gesetz und König und die Freiheit hoch!Gesetz und König und die Freiheit hoch!

Belçika Ulusal Marşı

Ey değerli Belçika, ey babalarımızın kutsal ülkesiruhumuz ve yüreğimiz sana fedadırdamarlarımızdaki gücü ve kanı kabul eyle,işte ve kavgada hedefimiz olçiçek aç ey ülkem sarsılmaz bir birlik içindeher zaman kendin ve bağımsız olsözün doğrusunu korkusuzca söyleyebilirsinKral için Özgürlük için ve Adalet içinsözün doğrusunu korkusuzca söyleyebilirsinKral için Özgürlük için ve Adalet içinKral için Özgürlük için ve Adalet içinKral için Özgürlük için ve Adalet için

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Belgian National Anthem [German version] - Die Brabançonne de National Anthems & Patriotic Songs. O la letra del poema Belgian National Anthem [German version] - Die Brabançonne. National Anthems & Patriotic Songs Belgian National Anthem [German version] - Die Brabançonne texto. También se puede conocer por título Belgian National Anthem German version - Die Brabanconne (National Anthems Patriotic Songs) texto.