Carla's Dreams "Scrisoare fratelui mai mic" letra

Traducción al:deenitru

Scrisoare fratelui mai mic

Nu îți alege visele!Nu ezita să ieși în față și să rupi culisele.Este prea scurtă viața pentru a-ți fi frică darNu irosi minute, ore, zile, ani în zadar.Mintea ta este un amplu mecanismCe-ți amintește despre peșteră prin sado-masochism.Vorbeşte rar, mai rar decât vorbesc alții,Priveste-n ochi oricui, și nu-ți trăda frații.Nu te lăsa influențat niciodată de nimeniMai ales de cei ce se pretind oieri ai stânii.Nu te gîndi la moarte, o face ea mai bine,Infinitul există prin tine, susține-l.Fii alături de cei ce sunt alături de tine,Elimină tot ce urăști din viața ta , fără suspine,Nu judeca pe nimeni. Reține:Vrei să schimbi ceva? Începe de la tine!Ți-e greu să recunoști greșeli în fața altcuiva?Daca da , atunci te rog să recunoști în fața ta.Așa că nu privi înapoi, dar nici nu uitaDe unde vii și cine ești e foarte important!

Nu te izola în subculturi sau religii,Orice izolare după un timp creează vicii.Crede ce vrei dar nu impune nimănui ce crezi,Credinta niciodată n-a necesitat dovezi.Nu îti alege idoli, pe Pământ nu sunt sfinți,Ferește-te de curve și de preoți ipocriți.Nu generaliza și nu fi extremist,Fii activ social dar nu fi activist!Nu uita de existența celor care sunt mai triști ca tine,Ajutorul neremunerat crează energii sublimeCe te-ajută mai apoi să poți obținePutere și încredere în ziua care vine.Nu te crede mai presus decât altcineva,Caută mereu exemple demne de urmat.Decide singur pentru tine și nu acceptaSfaturi de la oamenii pe care nu i-ai întrebat.Nu crede în destin sau în prostii care te facMai puțin responsabil sau mental -- relaxat,Viața ta nu depinde de ce-i scris în stele,În cafea sau carți Taro, ferește-te de ele.

Oricare om în esență este un meșter.Vrei să afli meșteșugul tău? Citește.Citeste totul de la A la Z, depozitează,Discută, apără, combate, analizează.Nu fura niciodată nimic de la nimeni,Astea sunt soluții simple deci nu sunt pentru tine.Iar dacă vrei să crești în materii fineÎncearcă să comunici cu oameni mai deștepți ca tine.Nu asculta toți proștii cu atitudini misogine,Ei n-au cunoscut plăcerea multor daruri femenine,Respectă-ți fata când ești treaz sau mort beatIndiferent că sunteți afară sau sunteți în pat.Și-n loc de încheiere în această scrisoareÎti mai spun încă ceva frățioare:Prietenii adevărați se fac la 20 de ani,Banii nu fac omul, omul face bani.Părinții nu-i alegem, ei merită iubiți,Asta o-nțelegem mai adânc când devenim părinți ...Sper să-ți fie de folos această scrisoare.Te cuprind, ciuvac! Fratele mai mare.

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Scrisoare fratelui mai mic de Carla's Dreams. O la letra del poema Scrisoare fratelui mai mic. Carla's Dreams Scrisoare fratelui mai mic texto.