Tarkan "Nasıl Geçti Habersiz" letra

Traducción al:arenfaroru

Nasıl Geçti Habersiz

Nasıl geçti habersiz o güzelim yıllarımBâzen gözyaşı oldu, bâzen içli bir şarkıHer ânını eksiksiz, dün gibi hatırlarımDudaklaımda tuzu, içimde durur aşkı

Hani o saçlarına taç yaptığım çiçeklerHani o güzel gözlü ceylânların pınarıHani kuşlar, ağaçlar, binbir renkli çiçekler?Nasıl yakalamıştım saçlarından bahârı?

Ben hâlâ o günleri anarsam yaşıyorumSanki mutluluğumuz geri gelecek gibiHâlâ güzelliğini kalbimde taşıyorumDalından koparılmış beyaz bir çiçek gibi

Cum au trecut în neștire

Cum mi-au trecut frumoșii anii în neștire,uneori au fost plini de lacrimi, uneori ca un cântec cu un înțeles minunat,imi amintesc perfect fiecare moment, ca si cum a fost ieri,e sare pe buzele mele, oprește iubirea din mine.

Imi amintesc cununa pe care am creat-o pentru părul tău,ochii tăi frumoși, cerbul care bea din izvor,imi amintesc păsările, copacii, trandafirii in mii de culori?cum țineam vara de păr*?

Incă mai învii in mine zilele acelea si le trăiesc,de parcă fericirea noastra s-ar reîntoarce,incă ii port frumusețea în inima mea,ca un trandafir alb cules de pe tulpina lui.

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Nasıl Geçti Habersiz de Tarkan. O la letra del poema Nasıl Geçti Habersiz. Tarkan Nasıl Geçti Habersiz texto. También se puede conocer por título Nasil Gecti Habersiz (Tarkan) texto.