Mirkelam "Yok" lyrics

Translation to:en

Yok

Dün bütün şehri dolaştımBir bir bir bir bir bir bir bir yokAradım senin için zeytin dalı sümbül bülbül yokDün bütün şehri dolaştımBir bir bir bir bir bir bir bir yokHer yerde dolu altın zincir para çikolataPeki sevgi var mı oo yokSevgili var mı oo yokPeki sevgi var mı oo yokSevgili var mı oo yokDün bütün şehri dolaştımBir bir bir bir bir bir bir bir yokAradım senin için zeytin dalı sümbül bülbül yokDün bütün şehri dolaştımBir bir bir bir bir bir bir bir yokHer yerde dolu altın zincir para çikolataPeki sevgi var mı oo yokSevgili var mı oo yokPeki sevgi var mı oo yokSevgili var mı oo yok

Absent

Yesterday, I walked around all the city.one one one one one one one one noI searched for you to olive-branch, hyacinth, nightingale but no.Yesterday, I walked around all the city.one one one one one one one one noeverywhere full gold, chain, money, chocolateso, is there love? oh no!is there lover? oh, no.so, is there love? oh no.Yesterday, I walked around all the city.one one one one one one one one noI searched for you to olive-branch, hyacinth, nightingale but no.Yesterday, I walked around all the city.one one one one one one one one noeverywhere full gold, chain, money, chocolateso, is there love? oh no!is there lover? oh, no.so, is there love? oh no.

Here one can find the English lyrics of the song Yok by Mirkelam. Or Yok poem lyrics. Mirkelam Yok text in English. This page also contains a translation, and Yok meaning.