Pamela Spence "İstanbul" lyrics

Translation to:deenfr

İstanbul

Bir ortak geçmişimiz var, bir de hep açık yaralar.Kendine hatırlattığın: fazla parlamış anılar!Karşıma her yerde çıkan otuz yaş üstü adamlar,"Hep seni sevmiştim" diyen, bir şeyler bekler bakışlar!

Yerçekimine yenik üstün, başın,Bir de hep güzel tınlamış adın, adın!Cebinde bir tek numaran kalmış artık,Herkes için bir tadımlık!

İstanbul seni hapsetmiş, eski bir banda kaydetmişYüzlerce binlerce insan aman allah hep bu şarkıyı söylemişİstanbul seni kaybetmiş, ilaçlayıp berbat etmişDavul gibi gerilen derini aman allah kimbilir kimler inletmiş?

Eğer "Sana ihtiyacım var" dersen; her an gelebilirim.Kendinden bir vazgeçersen eğer; gerçekten sevebilirim.Aşkımı gördüğün zaman, yenilmiş olman farketmez.Kendini sevmezsen eğer; kimse gerçekten affetmez!

Yerçekimine yenik üstün, başın,Bir de hep güzel tanımış adın, adın!Cebinde bir tek numaran kalmış artık,Herkes için bir tadımlık!

İstanbul seni hapsetmiş, eski bir banda kaydetmişYüzlerce binlerce insan aman allah hep bu şarkıyı söylemişİstanbul seni kaybetmiş, ilaçlayıp berbat etmişDavul gibi gerilen birini aman allah kimbilir kimlerinletmiş?

İstanbul

we have common pastand more,open woundsmuch brightened memories that u make urself remember

the men who run into me everywhere is older than 30looking which always told i loved u is waiting sth from me

u and ur things which is beated by gravityand ur name which is always called wellonly ur number has been in ur pocket anymoreone taste for everyone

istanbul has jailed uhas recored u in old linehunderds of thousands of people,my god has always singed this song

istanbul has made u losthas ruined u medicatingwho knows who groaned ur skin which is stretched like drum

if u say 'i need u' i can come at onceif u give up urslef i can love really

when u see my love,it doesnt matter whetere u have won or been beatedif u dont love urself nobody forgives indeed

Here one can find the English lyrics of the song İstanbul by Pamela Spence. Or İstanbul poem lyrics. Pamela Spence İstanbul text in English. Also can be known by title Istanbul (Pamela Spence) text. This page also contains a translation, and Istanbul meaning.