Tankcsapda "Úgy szeress" lyrics

Translation to:en

Úgy szeress

Ahogy az oroszlán a rácsok mögülAz idomárjára néz, talánFél az ostortól, de aHúsdarabokat is tőle várja.De ha kiszabadulna a porondról,Tudod, a nézők beszarnának, mertHiába rács, hiába korbács,Ő akkor is minden állatok királya,Az állatok királya.

Ha ez a szerelem az élet,A halál a harc,Én leteszem eléd a fegyvert.Mind a ketten vesztenénk,Ilyen háborút mégSoha senki nem nyert.De a küzdelem, amiKettőnk között tart,Még nem ért véget.Te vagy az örömöm,Te vagy a bánatom,Te vagy az életem,Nekem te vagy az állatom,Te vagy az állatom.

Úgy szeress,Ahogy a vadak és énAdok neked enni.Csak úgy szeress,Ahogy a vadállatok,Ha tényleg azEnyém akarsz lenni.

NekemTe vagy az Állatom.Gyere harapj meg!Te vagy az állatom,Én szeretlek.

Karmolj belém!Feküdj ide elém!Gyere, megetetlek.Nagyon szeretlek!Te! Igen,Te vagy az állatom.

Love me like

Like the lion behind the barsLooking at his traineur, maybeHe scared of the whip, butHe waits for the meat from him as wellMaybe if he could escape from the ringYou know, the audience would be shit-scaredThe bars, the whip dont mean anythingBecause he is the king of the animalsThe king of the animals

If this love is the lifeThe death is the fightI put down the gun infront of youBoth of us will loseNo one ever win a war like thisBut the battle between usIs not over yetYou are my happinessYou are my sorrowYou are my lifeFor me, you are my animalYou are my animal.

Love me likeThe wild ones and meI give you foodJust love me likeThe wild animalsIf you really want to be mine

For meYou are my animalCome on, bite meYou are my animalI love you

Scratch me!Lie down infront of meCome here, I feed youI really love youYes, youYou are my animal

Here one can find the English lyrics of the song Úgy szeress by Tankcsapda. Or Úgy szeress poem lyrics. Tankcsapda Úgy szeress text in English. Also can be known by title Ugy szeress (Tankcsapda) text. This page also contains a translation, and Ugy szeress meaning.