Emilie Autumn "Time For Tea" lyrics

Translation to:huru

Time For Tea

There was a little girl, who had a little curlRight in the middle of her foreheadAnd when she was good, she was very, very goodBut when she was bad, she was homicidal!

Hatchet… Check!Scalpel… Check!Rusty steel syringe… Check!It’s time for war!It’s time for blood!It’s time for TEA!

One day that little girl may find a filthy metal spikeAnd drive it right in the middle of your foreheadFor she and her friends, this is very, very goodBut for you the game is over – this is revolution!

Hatchet… Check!Scalpel… Check!Amputation saw… Check!It’s time for war!It’s time for blood!It’s time for TEA!

We’ve got the tools, we’ve got the timeTo punish a most worthy crime against humanitySomewhere it’s always time for teaWe’ve been trained by the very bestWe think you just might be impressedEradicate the enemySomewhere it’s always time for…Revenge is a dish that is best served…NOW!

I am that little girl, I have that little curlRight in the middle of my foreheadAnd when I am good, I am very, very goodBut when I am bad, I am fucking gorgeous!

Hatchet… Check!Scalpel… Check!Electroshock Machine… Check!It’s time for war!It’s time for blood!It’s time for TEA!

We’ve got the tools, we’ve got the timeTo punish a most worthy crime against humanitySomewhere it’s always time for teaWe’ve been trained by the very bestWe think you just might be impressedEradicate the enemyEradicate the enemyEradicate the enemyEradicate the enemyEradicateEradicateEradicateEradicateRevenge is a dish that is best served…NOW!

Teaidő

Volt egyszer egy kislány, akinek volt egy göndör fürtjePont a homloka közepénÉs mikor ő jó volt, akkor nagyon, nagyon jó voltDe mikor rossz volt, akkor ő gyilkos volt!

Fejsze... Ellenőrizve!Szike... Ellenőrizve!Rozsdás acélfecskendő... Ellenőrizve!Itt az idő a háborúra!Itt az idő a vérre!Itt az idő a TEÁRA!

Egy nap talán a kislány talál egy mocskos fémtüskétÉs beledöfi pont a homloka közepébeNeki és a barátainak, ez nagyon, nagyon jóDe számodra a játék véget ért - ez egy forradalom

Fejsze... Ellenőrizve!Szike... Ellenőrizve!Amputációs fűrész... Ellenőrizve!Itt az idő a háborúra!Itt az idő a vérre!Itt az idő a TEÁRA!

Megvannak az eszközeink, itt az időnkHogy megtoroljuk a legméltóbb bűnt az emberiség ellenValahol mindig teaidő vanA legjobbak edzettekAzt hisszük, te talán csak le vagy nyűgözveSzámoljuk fel az ellenségetValahol mindig idő van...A bosszú egy fogás, amit a legjobb... MOST tálalni

Én vagyok az a kislány, enyém az a göndör fürtPont a homlokom közepénÉs mikor jó vagyok, akkor nagyon, nagyon jó vagyokDe mikor rossz, akkor marhára nagyszerű!

Fejsze... Ellenőrizve!Szike... Ellenőrizve!Villamos gép... Ellenőrizve!Itt az idő a háborúra!Itt az idő a vérre!Itt az idő a TEÁRA!

Megvannak az eszközeink, itt az időnkHogy megtoroljuk a legméltóbb bűnt az emberiség ellenValahol mindig teaidő vanA legjobbak edzettekAzt hisszük, te talán csak le vagy nyűgözveSzámoljuk fel az ellenségetSzámoljuk fel az ellenségetSzámoljuk fel az ellenségetSzámoljuk fel az ellenségetSzámoljuk felSzámoljuk felSzámoljuk felSzámoljuk felA bosszú egy fogás, amit a legjobb... MOST tálalni

Here one can find the lyrics of the song Time For Tea by Emilie Autumn. Or Time For Tea poem lyrics. Emilie Autumn Time For Tea text.