Feridun Düzağaç "Bir Gün Ölürsem" lyrics

Translation to:en

Bir Gün Ölürsem

Bir gün ölürsem hiç istemedenBeni bir ağacın altınaAma denizi de görsünBırakınBir gün ölürsem hiç istemedenBeni bir ağacın altınaAma denizi de görsünBırakınEllerimi iki yana uzatınHiç tatmadığım bir şeylere sarılacakmışım gibiÜstümde hiçbir şey bırakmayınBen hiç çıplak kalamadım kiÖzler mi rüzgar saçlarımı okşamayıSöyleyin geri getirsin yağmur gözyaşlarımıÖzler mi rüzgar saçlarımı okşamayıSöyleyin geri getirsin yağmur gözyaşlarımıÖlürsemBir gün ölürsem hiç istemedenBeni bir ağacın altınaAma denizi de görsünBırakınSevdiğim kadın başucumdaSaçlarımı okşasınUçan kuşlarıma.Sahte dostlarıma serbestAma annem ne olur ağlamasınÖzler mi rüzgar saçlarımı okşamayıSöyleyin geri getirsin yağmur gözyaşlarımıÖzler mi rüzgar saçlarımı okşamayıSöyleyin geri getirsin yağmur gözyaşlarımıÖlürsem

If I die someday

If I accidentally die somedayLeave meUnder a treeBut (a tree) with a sea viewIf I accidentally die somedayLeave meUnder a treeBut (a tree) with a sea viewOpen my arms to my sidesAs if I am going to hug things which I’ve never experienced.Don’t leave anything on meBecause I have never been naked.Does the wind miss caressing my hair?Tell the rain to bring my tears backDoes the wind miss caressing my hair?Tell the rain to bring my tears backIf I die..If I accidentally die somedayLeave meUnder a treeBut (a tree) with a sea viewHave the woman I love, next to me,Caress my hair.Let my flying birds,My fake friends cryBut please not my mom.Does the wind miss caressing my hair?Tell the rain to bring my tears backDoes the wind miss caressing my hair?Tell the rain to bring my tears backIf I die.

Here one can find the English lyrics of the song Bir Gün Ölürsem by Feridun Düzağaç. Or Bir Gün Ölürsem poem lyrics. Feridun Düzağaç Bir Gün Ölürsem text in English. Also can be known by title Bir Gun Olursem (Feridun Duzagac) text. This page also contains a translation, and Bir Gun Olursem meaning.