Dzhena "Kak ne se umorih (Как не се уморих)" lyrics

Translation to:ensrtr

Kak ne se umorih (Как не се уморих)

Уморих се ти да ми избираш и дрехите и приятелите..Уморих се да ме проверяваш, ако за малко изляза без теб..Уморих се все да съм на тръни, и да ме учиш къде пак сгреших..И не го побирам в ума ми, да те обичам - как не се уморих ?

Само луда като мене, може адски да те обича..И в зависимост от тебе, да не диша или да диша ..Виж какво направи с мене, в погледа ти цяла се давя..Но когато е за тебе, невъзможното ще направя..

Уморих се всички да ми казват "Веднъж за себе си помисли"..Но за себе си като помисля, не си представям с мен да не си ..Всяка твоя дума ме залива с гореща и студена вода..Но да бъдеш друг не ти отива, обичам в теб дори и това..

Само луда като мене, може адски да те обича..И в зависимост от тебе, да не диша или да диша ..Виж какво направи с мене, в погледа ти цяла се давя..Но когато е за тебе, невъзможното ще направя..

I'm tired

I'm tired of you choosing my clothes and my friendsI'm tired of you checking me if I go out without YouI'm tired of being on needles and of You telling me what I did wrongI only don't understand, how did I not got tired of loving You

Only crazy like me, can love you deviouslyDependent on You, to breathe or not toLook what You did with me - I give you all at one sightWhen it's about You - I'll do impossible

I'm tired of everyone telling me - Think of yourself for onceBut when I think of me - I can't imagine me without YouYour every word waters me with hot and cold waterIt doesn't suit You to be different - I even love that about You

Here one can find the English lyrics of the song Kak ne se umorih (Как не се уморих) by Dzhena. Or Kak ne se umorih (Как не се уморих) poem lyrics. Dzhena Kak ne se umorih (Как не се уморих) text in English. Also can be known by title Kak ne se umorih Kak ne se umorikh (Dzhena) text. This page also contains a translation, and Kak ne se umorih Kak ne se umorikh meaning.