Amaia Montero "Azul Eléctrico" Songtext

Übersetzung nach:caenfrglitpt

Azul Eléctrico

Cada vez más balas en la espalda,Cada vez mas frío.No me queda nada, déjame tu abrigoQue me falta el aire para respirar.

Todas las promesas que recuerdoDesde que era un niñoMueren en la arena, me llevan contigo.Vuelvo al puerto donde me enseñaste a andar.

Me derrumbé,Fue como el sueño de una noche de verano.Y aunque gané,Ahora se trata de saber perder.

Abrázame y prometeQue aún nos queda un díaDonde todo siga siendo de ese mismo azul eléctricoY bájame la luna como la primera vezY júrame que pase lo que pase no te perderéY que me querrás hasta el final.

Muertas las miradas, muerto el fuegoMuerto ya tu instinto.Me escapé del mundo, me llevé el olvido.Y ahora sólo bailo en la oscuridad.

Puedo hacer tu luzEn donde pesan los años perdidos.La condena impuesta, sólo dos heridos.Tengo tanto miedo de perderme más.

Me derrumbé,Fue como el sueño de una noche de verano.Y aunque gané,Ahora se trata de saber perder.

Abrázame y prometeQue aún nos queda un díaDonde todo siga siendo de ese mismo azul eléctricoY bájame la luna como la primera vezY júrame que pase lo que pase no te perderéY ahora yo me pierdo.

Abrázame y prometeQue aún nos queda un díaDonde todo siga siendo de ese mismo azul eléctricoY bájame la luna como la primera vezY júrame que pase lo que pase no te perderéHasta el finalHasta el finalY bájame la luna como la primera vezY júrame que pase lo que pase no te perderéY ahora yo me pierdo.

Abrázame y prometeQue aún nos queda un díaDonde todo siga siendo de ese mismo azul eléctricoY bájame la luna como la primera vezY júrame que pase lo que pase no te perderéY que me querrás hasta el final.

Blau elèctric

Cada cop més bales a l'esquena,cada cop més fred.No em queda res, deixa'm el teu abricque em falta l'aire per respirar.Totes les promeses que recordodes de que era un nenmoren a la sorra, em porten amb tú.Torno al port on em vas ensenyar a caminar.Em vaig ensorrar,Va ser com el somni d'una nit d'estiu.I tot i que vaig guanyar,ara es tracta de saber perdre.Abraça'm i prometque encara ens queda un diaon tot segueixi sent d'aquell blau elèctrici baixa'm la lluna com la primera vegadai jura'm que passi el que passi no et perdréi que m'estimaràs fins al final.Mortes les mirades, mrt el focmort ja el teu instint.Em vaig escapar del món, em vaig emportar l'oblit.I ara només ballo en la foscor.Puc fer la teva llumon pesen els anys perdutsLa condemna imposada, només dos ferits.Tinc tanta por de perdre'm més.Em vaig ensorrar,Va ser com el somni d'una nit d'estiu.I tot i que vaig guanyar,ara es tracta de saber perdre.Abraça'm i prometque encara ens queda un diaon tot segueixi sent d'aquell blau elèctrici baixa'm la lluna com la primera vegadai jura'm que passi el que passi no et perdréi ara jo em perdo.Abraça'm i prometque encara ens queda un diaon tot segueixi sent d'aquell blau elèctrici baixa'm la lluna com la primera vegadai jura'm que passi el que passi no et perdréfins al final.fins al final.i baixa'm la lluna com la primera vegadai jura'm que passi el que passi no et perdréi ara jo em perdo.Abraça'm i prometque encara ens queda un diaon tot segueixi sent d'aquell blau elèctrici baixa'm la lluna com la primera vegadai jura'm que passi el que passi no et perdréi que m'estimaràs fins al final.

Hier finden Sie den Text des Liedes Azul Eléctrico Song von Amaia Montero. Oder der Gedichttext Azul Eléctrico. Amaia Montero Azul Eléctrico Text. Kann auch unter dem Titel Azul Electrico bekannt sein (Amaia Montero) Text.