Candi Staton "I'll Sing a Love Song" Songtext

Übersetzung nach:hu

I'll Sing a Love Song

I love to know when you are lonelyI love to know when you are blueIf I can't see that look in your eyesThe look I hope I'd see in youI hope some day you say you love meThat would mean so much to meBut in the meantime I would make it happenI'll sing a lovesong to you.

I'll sing a lovesong to you, babeI'll sing a lovesong to youTake away the sadness,And put a smile on your face (yes I do)I'll sing a lovesong to you.Oh yeah I'll sing a lovesong to you, babeI'll sing a lovesong to youTake away the sadnessAnd put a smile on your faceOooohhh I'll sing a lovesong to you

There will never bee a momentWhen you don't cross my mindIf that all said is really true,All things in timeBut I just, I just keep on hoping,That some day you would look my wayBut in the meantime Oh I'll make you happyI'll sing a lovesong to you.

I'll sing a lovesong to you, babyI'll sing a lovesong to you.Take away your sadnessAnd put a smile on your faceYes I willI'll sing a lovesong to you.Ohhh I'll sing a lovesong to you, babyMmmm I'll sing a lovesong to youWell I'll take away your sadnessAnd put a smile on your faceOh I'll sing a lovesong to you(Ohh. instrumental.)NanananananananananananananananaOh yes I willI just sing a lovesong to youOh I just sing oh yeah

Hier finden Sie den Text des Liedes I'll Sing a Love Song Song von Candi Staton. Oder der Gedichttext I'll Sing a Love Song. Candi Staton I'll Sing a Love Song Text. Kann auch unter dem Titel Ill Sing a Love Song bekannt sein (Candi Staton) Text.