Elastinen "Naurava Kulkuri" Songtext

Übersetzung nach:en

Naurava Kulkuri

Arvoisat musiikin ystävät!Hymyä huuleen!Hei!

Nauraen kuljen kuin kuningas mä oisinkirjavat vaiheeni kertoa mä voisinJes

Laulu lähtee duurilla mä synnyin hymy huulillaEi oo ilme, vaan sun pitää tuntea seharvoin hyvin hyvin vihanen, Nasse!Ilo irti mistä ikin lähtee, sata prossaa mitä ikinä teenVähempäänkään en tyydy ja tää hymy, se ei hyydy!Lasken laukkuni, mutta ihan hetkeksitie vie se on refleksiKuljettuna joka pitäjää tunne en mä koti-ikävääHima siel missä hattuni on suoraan hotellista taas studioonKulkuri laulaa ja matkustaa ja niin reissuni jatkuu taas!

Nauraen kuljen kuin kuningas mä oisinelän täysillä hetkessä matkalla nauttien retkestä (hei!)Kirjavat vaiheeni kertoa mä voisinaamulla nostan kytkintä ja poistun nauraen rytmissäNäin!

Just näin. Hei!Ne kysyy miten pysyn fiiliksis, luonnostaa: iisisti!Pakko välil rentoutuu on kun on paiskinu röitä, Uuno!Kirjavat vaiheet vaan vahvistaa koettu on muutaki ku katiskaa Suuria tunteita ja hupi hommii, kauniista neidoista rupikonniin (hei!) Seissy liian kauan samal paikalla johetkessä musta näkyy vaan takavalot!Kulkuri laulaa ja matkustaa ja näin reissuni jatkuu taas!

Nauraen kuljen kuin kuningas mä oisinelän täysillä hetkessä matkalla nauttien retkestä (hei!)Kirjavat vaiheeni kertoa mä voisinaamulla nostan kytkintä ja poistun nauraen rytmissäNäin!Nauraen kuljen kuin kuningas mä oisinelän täysillä hetkessä matkalla nauttien retkestä (hei!)Kirjavat vaiheeni kertoa mä voisinaamulla nostan kytkintä ja poistun nauraen rytmissäNäin!

Hier finden Sie den Text des Liedes Naurava Kulkuri Song von Elastinen. Oder der Gedichttext Naurava Kulkuri. Elastinen Naurava Kulkuri Text.