Vița de Vie "Basul și cu toba mare" Songtext

Basul și cu toba mare

La orice piesă bună care vrea să stea-n picioareE musai să se audă basul și cu toba mare.La orice discotecă de la sat, oraș sau mareE musai să se audă basul și cu toba mare.

Mă duc să caut un loc să mă arunc în capSă scap de trac, să-mi fie bineȘi să sar în sus pe difuzoareCând se-aude1 tare... basul și cu toba mare...

Refren (x4) :Basul și cu toba mare...

Sunt multe fete bune care au și părul mare,Sunt și mai multe fete care-l poartă pe picioare,Dar cele mai multe fete și-l păstrează între picioare,Îl flutură și-l usucă basul și cu toba mare.

Și sare, munți de sare în aer,Și moare orice nas, oricât ar fi de tare,Umezeala de canal, mirosul fatal...Îmi intră în creier, și devin un animal.

Mai dau volum la bas, îmi dă sângele pe nas,Și aștept adrenalina să mă bage în extaz,Creierul cedează, mușchii se încordează,Inima-mi pompează tare...

Refren (x4) :Basul și cu toba mare...

La orice piesă bună care vrea să stea-n picioareE musai să se audă basul și cu toba mare.La orice discotecă de la sat, oraș sau mareE musai să se audă tare basul și cu toba mare.

Refren (x4) :Basul și cu toba mare...

Bagă basul, bagă tare,Tare, ascultă tareTare, dă mai tare, tare...

Hier finden Sie den Text des Liedes Basul și cu toba mare Song von Vița de Vie. Oder der Gedichttext Basul și cu toba mare. Vița de Vie Basul și cu toba mare Text. Kann auch unter dem Titel Basul si cu toba mare bekannt sein (Vita de Vie) Text.