Agnetha Fältskog "Dom Har Glömt" Songtext

Übersetzung nach:csenfr

Dom Har Glömt

Äntligen hemma hos mig igenEfter månader på hotellOch allt jag har med mig är min värkande kroppOch en flaska som jag tömt.Jag sjöng mina sånger i parkernaOch nån enstaka krog nån kvällSom jag gjort alla år sen mitt namn stod på toppMen det har dom redan glömt.

Dom har glömt, att dom sände mig röda rosor,Dom har glömt, att dom aldrig lät mig gå,Dom har glömt, dom har glömt mig för nån annanMen hur ska dom förståJag älskar dem ändåOch jag har inte glömt.

Förr var jag van att dom kom till migMed en penna och block i handVar van att få känna mig betydelsefullMen nu är den tiden slut.Namnen byts ut på affischernaOch på plattornas konvolutOch efter en tid har man glömt vad där stodOch hur dom som sjöng såg ut.

Dom har glömt...

Äntligen hemma hos mig igenLite trött och besviken, menSå länge jag kan, så länge jag är vid livGör jag om den här turnén.Jag sjöng mina sånger i parkernaFör publiken invid entrénEn underbar stund, men sen gick dom förståsNär det började på scen.

Dom har glömt...

Hier finden Sie den Text des Liedes Dom Har Glömt Song von Agnetha Fältskog. Oder der Gedichttext Dom Har Glömt. Agnetha Fältskog Dom Har Glömt Text. Kann auch unter dem Titel Dom Har Glomt bekannt sein (Agnetha Faltskog) Text.