NOX "Szeretem" Songtext

Übersetzung nach:en

Szeretem

Csoda napok járnak, változik a szél,öröm dala árad, költözik a tél-,szabadul a folyó, megölel a fény,olvad a gond a szívemről, minden az enyém.

Velünk jön a szerelem, túl az utakon,ha lemarad az idő, fel nem kutatom...Mosolyog a világ, mért' ne tegyem én?Olvad a gond a szívemről, minden az enyém.

Refr.:

Szeretem az élet hajnali dalát,szeretem a fények nappali szavát,szeretem az est otthon-melegét,szeretem a csókod éjjeli tüzét.

Szeretem az álmok rejtett aranyát,szeretem a táncok tiszta tavaszát,szeretem a csönd égi örömét,szeretem a csókod éjjeli tüzét.

Csoda napok járnak, változik a tér:mutatja magát a csillagszemű éj.Napot kap a virág, hitet a remény,olvad a gond a szívemről, minden az enyém.

Velünk jön a szerelem, boldog-szabadon.Vége sose legyen, kérem, akarom!Szorítom a kezed, élem a mesém,olvad a gond a szívemről, minden az enyém.

Refr.:Szeretem az élet hajnali dalát,szeretem a fények nappali szavát,szeretem az est otthon-melegét,szeretem a csókod éjjeli tüzét.

Szeretem az álmok rejtett aranyát,szeretem a táncok tiszta tavaszát,szeretem a csönd égi örömét,szeretem a csókod éjjeli tüzét.

Nézz rám-, érints meg szóval!Nézz rám-, számíthatsz rám.Némán szólj hozzám, csókkal-,nézz rám-, számíthatsz rám!

Hier finden Sie den Text des Liedes Szeretem Song von NOX. Oder der Gedichttext Szeretem. NOX Szeretem Text.