Iris "Baby" Songtext

Übersetzung nach:enfr

Baby

Cât am fost de singur tu nu ai știut,Ți-ai ferit privirea de la începutAnii trec și viața merge iar,Te caut zi și noapte, te caut,Dar știu că e-n zadar!

Baby, știu acum că mergi să întâlnești,Un străin ce te va duce la casa din povești,Ce noroc, ce mare nenoroc,Că timpul stinge totul,Dar focul naște foc!Mai dă o zi din viața taAcelui om care-ți spunea:

Baby, baby, baby, tu vei fi a meaCa un răsărit de soareDupă noaptea grea,Baby, baby, baby, tu vei fi a mea,Ești unica iubire, unica iubire, ultima...

Umbra noastră se așterne în trecut,Nimeni nu era ca noi când ne-am cunoscut,Ne vom preface, ca și până-acum,Că totul este bine, dar noi vom fi doar fum.Mai dă o zi din viața ta,Acelui om care-ți spunea:

Baby, baby, baby, tu vei fi a mea,Ca un răsărit de soareDupă noaptea grea,Baby, baby, baby, tu vei fi a mea,Ești unica iubire, unica iubire...

E toamnă-n viața mea, totul este scrum,Știam că vei pleca, dar lasă-mă să-ți spun:

Baby, baby, baby, tu vei fi a meaCa un răsărit de soareDupă noaptea grea!Baby, baby, baby, tu vei fi a mea,Ca un răsărit de soare,După noaptea grea!

Baby, baby, baby, tu vei fi a mea,Ești unica iubire, chiar și ultima!Baby, baby, baby, tu vei fi a meaCa un răsărit de soareDupă noaptea grea!Baby, baby, baby, tu vei fi a meaEști unica iubire, unica iubire...ultima!

Tu vei fi a mea!...

Hier finden Sie den Text des Liedes Baby Song von Iris. Oder der Gedichttext Baby. Iris Baby Text.