Giorgos Ηristou "Poso Tha 'thela (Πόσο θα 'θελα)" Songtext

Übersetzung nach:en

Poso Tha 'thela (Πόσο θα 'θελα)

Μες στο δωμάτιο τον ήχο ψάχνω της φωνής σουτης ερημιάς μου να σπάσω την σιωπήτα μάτια κλείνω και ακούω την αναπνοή σου.Θύμωσε η νύχτα που σκέφτομαι μονάχα εσένακαι σκοτεινιάζει απόψε πιο νωρίςπαντού σε ψάχνουν τα μάτια μου τα δακρυσμένα.

Πόσο θα `θελα να σε έχω ξεχάσειπόσο θα `θελα να μη σ’ αγαπώμα η καρδιά μου που κοντεύει να σπάσεισαν τρελή σε θέλει εδώ.Πόσο θα `θελα να νιώσεις τον πόνοπου με έκανες να νιώσω κι εγώνα πληρώσεις που με άφησες μόνοπόσο θα `θελα να σε εκδικηθώ, να σε εκδικηθώ.

Σε ποιον καθρέφτη να ψάξω τώρα την μορφή σουστερεύει ο χρόνος δεν έχω αντοχέςσου `λεγα πάντα απ’ την αγάπη μου κρατήσου.

Πόσο θα `θελα να σε έχω ξεχάσειπόσο θα `θελα να μη σ’ αγαπώμα η καρδιά μου που κοντεύει να σπάσεισαν τρελή σε θέλει εδώ.Πόσο θα `θελα να νιώσεις τον πόνοπου με έκανες να νιώσω κι εγώνα πληρώσεις που με άφησες μόνοπόσο θα `θελα να σε εκδικηθώ.

Hier finden Sie den Text des Liedes Poso Tha 'thela (Πόσο θα 'θελα) Song von Giorgos Ηristou. Oder der Gedichttext Poso Tha 'thela (Πόσο θα 'θελα). Giorgos Ηristou Poso Tha 'thela (Πόσο θα 'θελα) Text. Kann auch unter dem Titel Poso Tha thela Poso tha thela bekannt sein (Giorgos Eristou) Text.