Nanne Grönvall "Martyr" Songtext

Martyr

Jag känner mig deppad, ja, inget känns braÄndå låtsas jag jämt vara gladNär vännerna kommer och ska hälsa påStår jag hurtigt där med tummen upp - hej-och-håDet känns som om jag stårMed sönderfrusna tårPå toppen av ett isbergSom sakta smälter nerOch havets djup jag serJag säger; dynga, dynga!

Ständig martyr, jajamensan

För det finns dom som har det värreMotgångar styr, jaja-menVarför gnälla för nåt smärreNär det finns dom som har det värre

Och jag har inga pengar, jag har bara skulderJa skulder, skulderblad-Som är större än mina egna bröstSå där finner ingen tuttfixerad tröstVarje kärleksaffärGår alltid åt fandersVar det nu än liggerDet känns som om jag stårMed munnen full av hårVill skrika - dynga, dynga!

Äkta martyr, jajamensanFör det finns dom som har det värre

Oturen styr, jaja-menVarför gnälla för nåt smärreNär det finns dom som har det värre

Ja, jag går som martyr, så jag nästan blir yrSka själv klara allt bestyrFör det är kvinnan i mig, som kan lida med digMen aldrig med mig självDet känns som om jag stårMed hoplimmade lårI närheten av lavaSom sakta närmar sigJag kan inte röra migVill skrika; dynga! dynga!

Ständig martyr, jajamensanFör det finns dom som har det värreOflytet styr, jaja-men varför

Gnälla för nåt smärreNär det finns de som har det värre

Ja, det finns dom som har det värreJa, det finns dom som har det värreJa, det finns dom som har det bottenJa, det finns dom som har det useltJa, det finns dom som har det ruttetJa, det finns dom som har det vidrigtJa, det finns dom som har det ökenJa, det finns dom som har det risigtJa, det finns dom som har det knapertJa, det finns dom som har det tråkigtJa, det finns dom som har det inte så braJa, det finns dom som har det ledsamtJa, det finns dom som har en sportbilJa, det finns dom som har det toppenJa, det finns dom som har det skitbraJa, det finns dom som har det lyxigtJa, det finns dom som har det risigtJa, det finns dom som bor i Norge

Hier finden Sie den Text des Liedes Martyr Song von Nanne Grönvall. Oder der Gedichttext Martyr. Nanne Grönvall Martyr Text.