Marta Jandová "Santa Superstar" Songtext

Übersetzung nach:enru

Santa Superstar

Gabriela: Kdo se chce spálit, ať se spálí.Marta: Kouzlo Vánoc vaří z vody.Gabriela: Po štěstí si šlapeMarta: A sám sobě mydlí schody.Gabriela: Je totiž jenom jeden frajer,Marta: Co vám splní každý přání,Marta/Gabriela: Navíc všechno odečtete z daní.

Marta: Santa Klaus, jen ten má nárok na aplaus,rolničky zvoní.Pěvecký sbor: Santa to zná, Santa to umí...Gabriela: Jedině Santa Klaus jen ten má nárok naaplaus, tak jako v loni. Nikdo vám...Marta/Gabriela: ... neprotáhne komín jako on!

Marta: Ó, je to šampion,Gabriela: Je to démon.

Marta: Jedině Santa ten má nárok, jediněSanta to je king.Gabriela: Ty jeho vycvičený soby, a jak má zmáklejmarketing.Marta: Kdo se tvář ukázat stydí,Gabriela: A kdo s váma hraje fér.Marta/Gabriela: Kdo je profik, kdo amatér.

Marta: Santa Klaus, jen ten má nárok na aplaus,rolničky zvoní.Pěvecký sbor: Santa to zná, Santa to umí...Gabriela: Jedině Santa Klaus jen ten má nárok naaplaus, tak jako v loni. Nikdo vám...Marta/Gabriela: ... neprotáhne komín jako..!

Pěvecký sbor: Santa Klaus...Gabriela: Je to on!Pěvecký sbor: Santa Klaus...Marta: Je to on! Santá!Gabriela: Santá!

Pěvecký sbor: Přijíždí se smetanou a keksy, čím chceš,tvou punčochu naplní...Marta: Santá...Pěvecký sbor: Značkový parfémy, zlatý Rolexy...Marta/Gabriela: K tomu všemu je tak sexyyyyy!

Marta: Santa Klaus, jen ten má nárok na aplaus,rolničky zvoní.Pěvecký sbor: Santa to zná, Santa to umí...Gabriela: Santa Klaus, ten má nárok naaplaus, tak jako v loni. Nikdo vám...Marta/Gabriela: ....neprotáhne komín jako..!

Pěvecký sbor: Santa Klaus...Gabriela: Je to on!Pěvecký sbor: Santa Klaus...Marta: Je to on!Pěvecký sbor: Santa Klaus...Gabriela: Santá...!

Pěvecký sbor: Santa Klaus...Gabriela: Je to on!Pěvecký sbor: Santa Klaus...Marta: Je to on!Pěvecký sbor: Santa Klaus...Marta: Santá...!Gabriela: Santá...!

Marta/Gabriela: Santa, Santa, Santa, Santa, Santa, Santa,Santa, Santa, Santa, Santa, Santa, Santa,KLAUS!!!

Hier finden Sie den Text des Liedes Santa Superstar Song von Marta Jandová. Oder der Gedichttext Santa Superstar. Marta Jandová Santa Superstar Text.