Terroristic russia is bombing Ukraine now.
Please, go and ask your governments to stop them.
Ask to switch them off SWIFT, payments, exports, EVERYTHING!
Help Ukraine financially:
Bank of Ukraine

Duli "U Fejove" Liedtext

Übersetzung nach: EN DE

Nenë ty të ka feju
Për një djal që ti se don
Kur e din se sa të du
Pse pranove të fejojn

Harrove se më dhe besë
Të jetojme të lumtur në
Si të jetoj tash unë pa ty
Kur e di se e huaja je

U fejove, u fejove
Zemrën time e lendove
Tradhëtare ti mua më dole
Tjetër kujt shtepin ja gëzove

A thua nenë të ka çu
Këtë dëshirë ti tja plotësosh
Por dije se asnjëherë
E lumtur s'do të jëtosh

Një tufë lule amanet
Mbi varre zemër më mi pru
Kur të vdes të kujtosh dashnorin
Që dikur të ka dashuru

U fejove, u fejove
Zemrën time e lendove
Tradhëtare ti mua më dole
Tjetër kujt shtepin ja gëzove

Your mother engaged you
With a boy you don't love
When you know how much I love you
Why did you accept the engagement?

You forgot that you gave me your oath
We would have so happily
How can I live without you now
When I know you belong to a stranger now

Your engaged, your engaged
You hurt my heart
You turned out to be a traitor
You are happy in somebody else's home

Do you say your mother sent you
You fulfill her wish
But know that never
Happy you will ever live

A bunch of flowers as my will
Bring on top of my grave, my love
When I die, you will remember your lover
That once loved you

Your engaged, your engaged
You hurt my heart
You turned out to be a traitor
You are happy in somebody else's home