Andreea Balan "Numai pentru tine" Songtext

Übersetzung nach:en

Numai pentru tine

Am stiut din prima zi ca va fi prea complicatAm intrat in jocul tau,n-am evadatCa intr-un vis superficial tu aluneci pe un valTe ascunzi intr-un decor,mult prea ireal!

Tot iti spun ca vreau sa fiu cu tineDar tu azi vii,maine pleci...Vreau sa nu ma mai imparti cu nimeniSa nu fie toata lumea intre noi

Nu stiu sa fiu(numai pentru tine)Gresesc mereu(nu ma pot abtine)Nu stiu sa fiu(numai pentru tine)Crede-ma ca vreau,crede-ma te vreau!

Am stiut de la-nceput vreau sa fac cu tine totPentru asta nu e niciun antidotChiar si fara sa m-atingi cu privirea ma invingiFara lupta ma predau,fa ce vrei cu mine!

Tot iti spun ca vreau sa fiu cu tineMa vrajesti ma ametestiVreau sa nu ma mai imparti cu nimeniSa nu fie toata lumea intre noi

Nu stiu sa fiu(numai pentru tine)Gresesc mereu(nu ma pot abtine)Nu stiu sa fiu(numai pentru tine)Crede-ma ca vreau,crede-ma te vreau!

Numai pentru tine....Nu ma pot abtine.....Numai pentru tine....

Crede-ma ca vreau,crede-ma te vreau!

Nu stiu sa fiu(numai pentru tine)Gresesc mereu(nu ma pot abtine)Nu stiu sa fiu(numai pentru tine)Crede-ma ca vreau,crede-ma te vreau!Te vreau...vreau........

Hier finden Sie den Text des Liedes Numai pentru tine Song von Andreea Balan. Oder der Gedichttext Numai pentru tine. Andreea Balan Numai pentru tine Text.