Kalomoira "teleftea efkeria" Songtext

Übersetzung nach:en

teleftea efkeria

Ένα σουξε θέλω να κάνω να πουλήσω τρελάνα δώσω λίγα για την τέχνη και να πάρω πολλάένα τραγούδι να μου κάτσει και ο θεός βοηθόςγια τα λεφτά και για την δόξα ιερός ο σκοπόςΈνα καλό ρεφρέν να μπούμε στο top ten να γίνουμε ringtone, και αντίο παρεθλόνθέλω την φάτσα μου αφίσα σε μια στάση να δωγι' αυτόν τον λόγο ανασαίνω και ζω.

Είναι η τελευταία ευκαιρία σαςτο άκουσα κρυφά στην εταιρία σαςκάντε την προσευχή σαςνα πουλήσει το cd σας.Είναι η τελευταία ευκαιρία σαςείναι η τελευταία ευκαιρία σαςαλλιώς για κανονίστε την πορεία σαςχωρίς επιτυχία έχει πείνα και παχίαείναι η τελευταία ευκαιρία σας.

Ένα σουξε θέλω να κάνω δε ζητάω πολλάτο νυχτοκάματο να βγαίνει στα καλά μαγαζιάτο κινητό μου να χτυπάει και να κλείνω δουλειέςνα είναι ορθάνοιχτες για μένα όλες οι αγκαλιές.Ένα καλό ρεφρέν να μπούμε στο top ten να γίνουμε ringtone, και αντίο παρεθλόνθέλω την φάτσα μου αφίσα σε μια στάση να δωγι' αυτόν τον λόγο ανασαίνω και ζω.

Είναι η τελευταία ευκαιρία σαςτο άκουσα κρυφά στην εταιρία σαςκάντε την προσευχή σαςνα πουλήσει το cd σας.Είναι η τελευταία ευκαιρία σαςείναι η τελευταία ευκαιρία σαςαλλιώς για κανονίστε την πορεία σαςχωρίς επιτυχία έχει πείνα και παχίαείναι η τελευταία ευκαιρία σας. (x2)

Είναι η τελευταία ευκαιρία μουαλλιώς να κανονίσω την πορεία μουχωρίς επιτυχία πάω στην επαρχίαείναι η τελευταία ευκαιρία σας

Hier finden Sie den Text des Liedes teleftea efkeria Song von Kalomoira. Oder der Gedichttext teleftea efkeria. Kalomoira teleftea efkeria Text.