Antti Tuisku "Hanuri" Songtext

Übersetzung nach:enfr

Hanuri

Antti TuiskuBoyatCheck it, check it, check it

Hilaa sun hanuris tänne päin,nyt me aletaan humpalle.Vikise vaan mutta miehän vien,härskisti astun sun varpaille.Sininen on taivas ja jne.mutta sen voit unhoittaa,tää on se biisi, jossa haitari soija sun poskia alkaa kuumottaa.

Tuuppa tänne, saunapuhdas.Anna kun mä vähän viritän sua.Soitto alkaa, laulu raikaatuu, tuu.

Kertosäe:Saisinko mä soittaa sun hanurii?Se on heavenly1Beibe, sun konttori on ku taideteos.Soitan sun hanurii,se on heavenly.

Älä ny oo nii estoinen.Elä sie ala kursailee.Sä oot syntyny soittamaanja jo äitees teki sitä aikanaan.Rohkee ihminen kokkeileekaikkia lauluja kertaalleen.Sittenhän tietää varmemmin,että mikäs pirssi on mieluisin.

Tuuppa tänne,mieli tekkee.Anna kun mä vähän viritän sua.Soitto alkaa, laulu raikaa,tuu, tuu.

Kertosäe

Okei, okei, onks se lavatanssiiku vedetään humppaa ja valssiihikisenä vakavana ihan tosi täysii?Kuinka mekko pyörii?Kerro, kerro, saako tulla messiin?Vaikkei heti mee askeleet nappiin.Kosovon pojat ne mitä vaan oppii,jos näytät vähän mallii.Yy kaa koo, sori mutta vähän liian kaunis oot,mä unohdin rytmin.Taputa taputa sitä hanurii.Taputa taputa sitä hanurii.

Kertosäe

Tuuppa tänne, saunapuhdas.Anna kun mä vähän viritän sua.Soitto alkaa, laulu raikaatuu, tuu.

Hier finden Sie den Text des Liedes Hanuri Song von Antti Tuisku. Oder der Gedichttext Hanuri. Antti Tuisku Hanuri Text.