Terroristic russia is bombing Ukraine now.
Please, go and ask your governments to stop them.
Ask to switch them off SWIFT, payments, exports, EVERYTHING!
Help Ukraine financially:
Bank of Ukraine

Enca "Dua te jesh ti" Liedtext

Übersetzung nach: EN

Ne vete e mbaj
Çdo ngjyre te zerit tend
Ne Vete e mbaj
Sepse ndjenja mbetet ndjenje
Ne vete e mbaj
Ate “pse” që ti se thoje
Ne vete e mbaj
Se me ty unë jam gjithmone

Do të zgjohem po njesoj
Dhe njesoj do të mendoj
Mbetem vetëm unë
Mbetesh vetëm ti

Dua te jesh ti shikimi im
vetem ta kuptosh si është pa ty
dua te jem une, dua te jem unë
Aroma që mbanë
Edhe nese kurre nuk do arrij
Gjysma ime do mbetesh ti
Sdua te jem unë, sdua te jem
me tjeter njeri…

Ne vete e mbaj
çdo rrahje te zemres tende
Ne vete e mbaj
Sepse ndjenja mbeti Shenje

Do të zgjohem po njesoj
Dhe njesoj do të mendoj
Mbetem vetëm unë
Mbetesh vetem ti

Dua te jesh ti shikimi im
Vetem ta kuptosh si eshte pa ty
Dua te jem une, dua te jem unë
Aroma që mban
Edhe nese kurre nuk do arrij
Gjysma ime do mbetesh ti
Sdua te jem unë sdua te jem unë
Me tjeter njeri

Çdo here kur te kam prane
Harroj dhe fryme te marr
Ne zemer te kam,ne vete te mbaj
Çdo here kur te kam prane
Harroj dhe fryme te marr
Në zemër te kam,ne vete te mbaj

Dua te jesh ti shikimi im
Vetem ta kuptosh si është pa ty
Dua te jem une, dua te jem unë
Aroma qe mban
Edhe nese kurre nuk do arrij
Gjysma ime do mbetesh ti
Sdua te jem une sdua te jem unë
Me tjeter njeri

Çdo here kur te kam prane
Harroj dhe fryme te marr
Në zemër te kam, ne vete te mbaj

Inside myself I hold
Every color of your voice
Inside myself I hold
Because feeling remains feeling
Inside myself I hold
That "why" you don't say
Inside myself I hold
'Cause I am with you forever

I'll wake up but the same
And I'll think the same
I remain only me
You remaim only you

I want you to be my sight
To only understand how it is without you
I want to be me, I want to be me
The aroma that you hold
And if I never reach
My half will remain you
I don't want to be me, I don't want to be me
A different person…

In myself I hold
Every of your heartbeats
In myself I hold
Because feeling remains sign

I'll wake up but the same
And I'll think the same
I remain only me
You remain only you

I want you to be my sight
To only understand how it is without you
I want to be me, I want to be me
The aroma that you hold
And if I never reach
My half will remain you
I don't want to be me I don't want to be me
A different person

Every time I have you close
I forget and take a breath
In my heart I have you, inside I hold you
Every time I have you close
I forget and take a breath
In my heart I have you, inside I hold you

I want you to be my sight
To only understand how it is without you
I want to be me, I want to be me
The aroma that you hold
And if I never reach
My half will remain you
I don't want to be me I don't want to be me
A different person

Every time I have you close
I forget and take a breath
In my heart I have you, inside I hold you