Justin Timberlake "Drink You Away" Liedtext

Übersetzung nach:hu

Drink You Away

Bittersweet thingCould this be a dreamOr just the same nightmare that keeps me awake?Feel it in my brainA tall shot of painPour a little out now for the love that we've made.

I feel it in the morningYou’re still here in the morningI see you but you're goneTelephone the doctor: "I’m not okay!"The bottom of the bottleTo fill this empty heart upA thousand proofDon’t change the truthI tried it but I can’t.

[Chorus:]I can’t drink you awayI’ve tried Jack, I’ve tried JimI’ve tried all of their friendsBut I can’t drink you awayAll these rocksI can’t swim out of this skinI'm living inSayNow tell me, baby, don't they make a medicine for heart break, ooh?Tell me, baby, oh, yeah, now don't they make a medicine for heart break?

Got a pounding on my brainSo I drowned it awayWhen the sun comes up tomorrow you can find me doing the same'Cause I just can’t forgetThe way we turned out this badAnd now the only thing that sleeps here is a ghost of you instead.

I feel it in the morning.You’re still here in the morningI see you but you're goneTelephone a doctor: I’m not okayThe bottom of the bottleTo fill this empty heart upA thousand proofDon’t change the truthI tried it but I can’t.

[Chorus:]I can’t drink you awayI’ve tried Jack, I’ve tried JimI’ve tried all of their friendsBut I can’t drink you awayAll these rocksI can’t swim out of this skinI'm living inSayNow tell me, baby, don't they make a medicine for heart break, ooh?Tell me, baby, one time, c'mon, don't they make a medicine for heart break?

Break it down.

I can’t drink you, no, I can’t drink you away, awayI can’t drink you, I can’t drink you away, awayI can’t drink you, I can’t drink you away, awayOh, I can’t drink you, no, I can’t drink you away, away.

[Chorus:]I can’t drink you awayI’ve tried Jack, I’ve tried JimI’ve tried all of their friendsBut I can’t drink you awayAll these rocksI can’t swim out of this skinI'm living inSaySo tell me, baby, don't they make a medicine for heart break (don't they, don't they, tell me, baby)?Oh, tell me baby, one time, don't they make a medicine for heart break, yeah?

Oh, yeah, tell me, baby, can't they make a medicine for my heart break, heart break?Tell me, baby, yeah, can't they make a medicine for my heart break?

I can’t drink you awayI’ve tried Jack, I’ve tried JimI’ve tried all of their friendsBut I can’t drink you awayAll these rocksI can’t swim out of this skinI'm living in.

El Inni Téged

Keserédes dolog Lehet, hogy ez egy álom Vagy csak ugyanaz a rémálom, ami ébren tart? Érzek a fejemben Egy erős fájdalmat Öntsük ki most egy kicsit azért a szerelemért, amit mi alkottunk.

Reggel úgy érzem Még mindig itt vagy reggelente Téged látlak, de te már elmentél Felhívom az orvost: "Nem vagyok jól" A pohár alja Megtölti ezt az üres szívet Ezernyi bizonyíték Nem változtatja meg az igazságot Próbáltam, de nem tudom.

[Refrén:] Nem tudlak el inni Próbáltam már a Jack-et, próbáltam már a Jim-et Próbáltam már az összes barátaikat De nem tudlak el inni Mindezektől a szikláktól Nem tudok kiúszni, ebből a testből Benne élek Mondd Hát mondd meg, bébi, nincs gyógyszer a szívfájdalomra, ó? Mondd meg, bébi, ó, igen, hát nincs gyógyszer a szívfájdalomra?

Lüktet a fejem Úgyhogy elfojtottam Amikor holnap felkel a Nap, ugyanezt fogom csinálni Mert egyszerűen nem tudom elfelejteni Amikor kiderült ez a rossz És most az egyetlen dolog, ami itt alszik az a szellemed inkább.

Reggel úgy érzem Még mindig itt vagy reggelente Téged látlak, de te már elmentél Felhívom az orvost: "Nem vagyok jól" A pohár alja Megtölti ezt az üres szívet Ezernyi bizonyíték Nem változtatja meg az igazságot Próbáltam, de nem tudom.

[Refrén:] Nem tudlak el inni Próbáltam már a Jack-et, próbáltam már a Jim-et Próbáltam már az összes barátaikat De nem tudlak el inni Mindezektől a szikláktól Nem tudok kiúszni, ebből a testből Benne élek Mondd Hát mondd meg, bébi, nincs gyógyszer a szívfájdalomra? Mondd meg, bébi, egyszer, gyerünk, nincs gyógyszer a szívfájdalomra?

Break it down.

Nem tudlak el inni, nem, nem tudlak el inni Nem tudlak el inni, nem tudlak el inni Nem tudlak el inni, nem tudlak el inni Ó, nem tudlak el inni, nem, nem tudlak el inni.

[Refrén:] Nem tudlak el inni Próbáltam már a Jack-et, próbáltam már a Jim-et Próbáltam már az összes barátaikat De nem tudlak el inni Mindezektől a szikláktól Nem tudok kiúszni, ebből a testből Benne élek Mondd Szóval mondd meg, bébi, nincs gyógyszer a szívfájdalomra? Ó, mondd meg, bébi, egyszer, nincs gyógyszer a szívfájdalomra?

Ó, igen, mondd meg, bébi, nincs gyógyszer a szívfájdalomra? Mondd meg, bébi, igen, nincs gyógyszer a szívfájdalomra?

Nem tudlak el inni Próbáltam már a Jack-et, próbáltam már a Jim-et Próbáltam már az összes barátaikat De nem tudlak el inni Mindezektől a szikláktól Nem tudok kiúszni, ebből a testből Benne élek.