Sagopa Kajmer "Istakoz" Songtext

Übersetzung nach:en

Istakoz

Yunus içine döndü umut, dışına baktı kaos var.Demir atmak istediğim ıslak limanlarda lodos var.Fokurdayan suda kaynayan kıskaçlar.Kaynar kazanda ıslık çalıp duran ıstakozlar.Öyle güçlü sesim var ama kalpsiz kulağı kulaksız.Canımı ölümlerden çekip almaya bu güç yetersiz.Dinsin ateş arsız, yanık içim alevsiz.Gördüklerim doğruysa, bu çekip gidiş vedasız.Benimle yaşlandılar ama benden önce öldü anılarım.Şu sudan kabarcıklar ölüm tanıklarım.Yok ki topum, tankım.Ardımdan kaynar su döker kepçeler.Yanar her yer, her yerim.Hepsi gayet farkındalar, ruhum ölüme dalar.Dalan dalıp gider. Dalını terkeder yaprak, ölür.Sesim artık gidercesine güçsüz.Sirenlerim bağırmaktan aciz.Ateşle taciz.

Nakarat x2

Birden, birdenbire olup bitiveriyor. Kabus da rüya da aynı.İkisi de geçiyor, ömür gibi, vakit gibi.Dünya bir efsane bizler hikaye.Bir söz ülkesidir rap, manadan manaya, deryadan deryaya.

Mektubumu al, derdimi gör.Pirimi bul, halini sor.Er yada geç yollar bir.Ah zaman ahir.Alametten alamete gider devir.]Vah dervişim yollar taş.Fallar boş, işler yaş.Sallanıyor tepede geçmişin kopardığı onca kesik baş.Sen sarhoş, ben geçmiş.Kim bulmuş? Kim ermiş?Gönül sualle taştı doldu.Gassalın biriyle iki kelam dilime hasıl oldu.Vardı yanıma dedi 'yaşam, ölüm kadar soğuktu'Medet' dedim ya hak.İçim dedi 'kalk kalk kalkGeceyi yırt ve ileri bak. Güneşin orada bak!Hadi biran düşün hayat çetin oldu.Ecel meçhul vakit, gelir vakit sakit.Ceset aldı yolunu. Bir yol buldum avundum.Ben en doğru bildiğim yolu sonuna kadar savundum.Hasretimin kopmayan iplerine sıkıca tutundum.Melankolia'da bir balon bulup uçtum. Uçup durdum.Gördüm ki,kim kime dum duma insan-ı yurdum.Sordum 'neden bu yolsuzluk yolsuz dostum?Nakarat x2

Birden, birdenbire olup bitiveriyor. Kabus da rüya da aynı.İkisi de geçiyor, ömür gibi, vakit gibi.Dünya bir efsane bizler hikaye.Bir söz ülkesidir rap, manadan manaya, deryadan deryaya.

Sagopa Kajmer Melankolia Undergraund Hip-Hopİşte tam burda.

Beni ancak bir ÂMÂ gördü, göremeden anladı neler hissettiğimi.Dert size zeval olmaz. Bana ancak dilsiz anlattı dili olanın dile getiremediklerini.Teşbihte kusur olmaz.

Ben Giderim Şakılarım KalırDostlar Beni Hep Bilsin Ve Hatırlasın

Hier finden Sie den Text des Liedes Istakoz Song von Sagopa Kajmer. Oder der Gedichttext Istakoz. Sagopa Kajmer Istakoz Text.