Veronica Maggio "Svart sommar" Songtext

Übersetzung nach:en

Svart sommar

Svara ja!Vi åker idag.Jag tror du såg det som ett teckenSå jag vägde mina ord men jag borde varit tystFör jag säger ändå ingenting.

Jag tror du sa:Du är nästan som jag.Händerna håller hårt i räcketOch jag tror att du förstod och då kändes allting ljustMen du lovar aldrig någonting.

Längs kusten.Ser dammet.

Vi kanske bara har en sommar.Vi kanske bara har en svart sommar.Den sköljer över oss som tiometersvågor.Vi kommer minnas allt i färg efteråt.Efteråt!

Glömmer alltFast jag vet det var sant.Vi blir till svarta silhuetter.Och sen passar vi ihop och så faller allt igenOch jag hoppas att det ska bli vi.

Himlen och havet kändes så mycket större än förut.Stannar vid övergivna städerOch då passar vi ihop och så faller allt igenVid en obemannad mack någonstans.

Längs vägen.Längs vägen.

Vi kanske bara har en sommar.Vi kanske bara har en svart sommar.Den sköljer över oss som tiometersvågor.Vi kommer minnas allt i färg efteråt.Efteråt!Efteråt!

Vi kommer minnas allt i färg efteråt.

Du sa utan att tveka.Du får aldrig förändras.Jag såg dina pupiller.Du ser bättre på natten.Och jag minns allt som är vackert.Du minns bara det andra.

Vi kanske bara har en sommar.Vi kanske bara har en svart sommar.Den sköljer över oss som tiometersvågor.Vi kommer minnas allt efteråt.Efteråt!

Svart sommar!

Den sköljer över oss som tiometersvågorVi kommer minnas allt i färg efteråtEfteråt!Efteråt!Vi kommer minnas allt i färg efteråt.

Hier finden Sie den Text des Liedes Svart sommar Song von Veronica Maggio. Oder der Gedichttext Svart sommar. Veronica Maggio Svart sommar Text.