Barış Manço "Osman" Songtext

Osman

Osman bir deli oğlan onyedisinde.Bir dikili taşı yoktu şu fani dünyada.Osman yoksul, Osman garip.Osman bir deli oğlan.Osman sahipsiz, Osman bir aşık oğlan.

Şerife bir güzel kız onbeşinde.Şerife ay parçası, Şerife elma yarısı.Şerife bey kızı, Şerife ağa kızı.Osman kim Şerife kim derler.Derler de araya girerler ağalar beyler.

Sana yoksul dediler Osman, garip fakir dediler Osman.Ağa kızı nene gerek seni oyuna getirdiler Osman.Gel büyük sözü dinle Osman, hani kan kardeştik Osman.O kızı sana yar etmezler gece vakti dellenme Osman.Bırak o silahı yerine Osman, silahla mertlik olmaz Osman.Allah'ın verdiği canı almak sana mı kaldı Osman.Destur be tövbe de Osman, yüzbin kere tövbe de Osman.Tetik kolay düşer ama Osman, dur Osman, dur çekme Osmaaaaaan!!!!

Osman bir deli oğlan onyedisinde.Bir dikili taşı yok derlerdi şu fani dünyada.Osman yoksul, Osman garip.Osman bir deli oğlan, Osman sahipsiz.Osman bir aşık oğlan.Dinleyin ağalar dinleyin beyler.Üç günlük dünyada üç kuruşluk mala gönül verenler.Bilesiniz artık Osman'ında dikili bir taşı var.Bir avuç toprağa dikili bir taşı.Bir de ağızdan ağza yayılan yanık bir türküsü var Osman'ın.

Hier finden Sie den Text des Liedes Osman Song von Barış Manço. Oder der Gedichttext Osman. Barış Manço Osman Text.