Gökhan Özen "Seni Seviyorum" Songtext

Übersetzung nach:arenfafrhuru

Seni Seviyorum

Seni Seviyorum, seni!Bir can borcum var Allah’a,Varsın o da senin olsun amaBir aşk borcun var bana..Aşk nedensiz, bedensiz sevmekmişRuhunda ruhunu hissetmekmişSevdiğinle sevildiğin,Ah gönüllü yenildiğin bir savaşı en baştan kaybetmekmiş..Aşk bedensiz, nedensiz sevmekmişRuhunda ruhunu hissetmekmişSevdiğinle sevildiğin,Ah gönüllü yenildiğin bir savaşı en baştan kaybetmekmiş..

Dün, bugün, yarın, hergün! Seni Seviyorum, seni!Bir can borcum var Allah’a,Varsın o da senin olsun amaBir aşk borcun var bana..Seni Seviyorum, seni!Bir can borcum var Allah’a,Varsın o da senin olsun amaBir aşk borcun var bana..Aşk nedensiz, bedensiz sevmekmişRuhunda ruhunu hissetmekmişSevdiğinle sevildiğin, sarkisozu.infoAh gönüllü yenildiğin bir savaşı en baştan kaybetmekmiş..

Dün, bugün, yarın, hergün! Seni Seviyorum, seni!Bir can borcum var Allah’a,Varsın o da senin olsun amaBir aşk borcun var bana..Seni Seviyorum, seni!Bir can borcum var Allah’a,Varsın o da senin olsun amaBir aşk borcun var bana

Hier finden Sie den Text des Liedes Seni Seviyorum Song von Gökhan Özen. Oder der Gedichttext Seni Seviyorum. Gökhan Özen Seni Seviyorum Text.