Laura Pausini "Inolvidable" Слова пісні

Переклад:elenfrhrrorusr

Inolvidable

A veces me pregunto siyo viviría igual sin ti,no sé si yo sabré olvidarte.Y en un instante puedo ver,que tu eres cuanto yo soñéinolvidable para mi.

Me pareció otra historia queel tiempo de llevó con él,tu no me dejes másnunca me dejes.Y mientras más te añoro másprofundo dentro de mi estás,tu no me dejes másentérate que yajamás de olvidaré.

Oigo tu voz y tu alegría,siguen en mi son todavíacomo un tatuaje de mi piel.Te veo y sé que tu no estás,te busco y sé que no vendrás,sobre mis labios siento tu forma de besar.

Eres intensamente míolo más que tengo y que he tenido,tu no me dejes másnunca me dejes.Y mientras más te miro másde ti me puedo enamorar,tu no me dejes másnunca me dejesno lo hagas más.

Porque si miro al cieloyo siento que serásinolvidable para mi.

Tu no me dejes másnunca me dejes.Inolvidable nada másy nada menos tu serás,tu no me dejes másnunca me dejes.

Y se hace grande y crece en mieste deseo que sentítu no me dejes más,nunca me dejes.Y mientras más te añoro másprofundo dentro de mi estás,tu no me dejes más,nunca me dejes.Que sola ya sin ti,ahora y siempre te veréen mi miradainolvidable.

De neuitat

Uneori ma intrebdaca viata mea ar fi aceasi fara tine,Nu stiu daca voi fi in stare sa te uitSi doar intr'o clipa imi dau seamaca tu esti tot ce am visat,De neuitat pentru mine.

Mi s'a parut caalta poveste de dragostea disparut odata cu timpul,Sa nu mamai parasesti vrodata,niciodata sa nu parasesti.Si cu cat mai mult plang dupa tine,esti tot mai adancin sufletul meu.

Nu ma parasi niciodata,afla ca nu te voi uita niciodata.Aud vocea si bucuria ta, au ramas inca in mine ca si un tatuaj,Te vad dar stiu nu esti,te caut dar stiu nu vei veni,Pe buzele mele inca iti mai simt savoarea sarutarilor tale.

Esti atat de al meu...Tot ce am si am avut.Sa nu ma mai parasesti vrodata,niciodata sa nu parasesti.Si cu cat te privesc mai mult,Cu atat simt ca ma pot indragostidin ce in ce mai mult de tine.Sa nu ma mai parasesti vrodata,niciodata sa nu parasesti.

Cand privesc cerulimi dau seamaca vei fi de neuitat pentru mine.

Sa nu ma mai parasesti vrodata,niciodata sa nu parasesti.Pur si simplu de neuitat..Niciodatanu vei insemnamai putin pentru mine.

Sa nu ma mai parasesti vrodata,niciodata sa nu parasesti.Si daca se mareste si creste in mine,Dorinta aceasta pe care o simtSa nu ma mai parasesti vrodata,niciodata sa nu parasesti.Si cu cat suspin mai mult dupa tine,Cu atat esti mai adanc in sufletul meu.

Sa nu ma mai parasesti vrodata,niciodata sa nu parasesti.Ce singura sunt fara tine.Acum si intoteauna te voi vedeaIn privirea mea de neuïtat.

Тут можна знайти слова пісні Inolvidable Laura Pausini. Чи текст вірша Inolvidable. Laura Pausini Inolvidable текст.