Billy Joel "Vienna" Слова песни

Перевод на:esfihrptrosrtr

Vienna

Slow down you crazy childYou're so ambitious for a juvenileBut then if you're so smart tell me,Why are you still so afraid?

Where's the fire, what's the hurry about?You better cool it off before you burn it outYou got so much to do and onlySo many hours in a day

But you know that when the truth is toldThat you can get what you wantOr you can just get oldYou're gonna kick off before you even get halfway through (ooh)When will you realize... Vienna waits for you?

Slow down you're doing fineYou can't be everything you want to be before your timeAlthough it's so romantic on the borderline tonight (tonight)

Too bad, but it's the life you leadYou're so ahead of yourself that you forgot what you needThough you can see when you're wrongYou know you can't always see when you're right (you're right)

You got your passion, you got your prideBut don't you know that only fools are satisfied?Dream on, but don't imagine they'll all come true (ooh)When will you realize... Vienna waits for you?

Slow down you crazy childTake the phone off the hook and disappear for a whileIt's alright, you can afford to lose a day or two (ooh)When will you realize... Vienna waits for you?

And you know that when the truth is toldThat you can get what you want or you can just get oldYou're gonna kick off before you even get halfway through (ooh)Why don't you realize... Vienna waits for you?

When will you realize... Vienna waits for you?

Viyana

Yavaşla, seni deli çocukSen bir çocuk için çok hırslısınAma diğer taraftan eğer sen çok akıllıysan,bana söyleNeden hala çok korkuyorsun?

Ateş nerede, bu acele neden?Onu terk etmeden önce,onu sakinleştirsen daha iyiydiYapacağın çok şey var veSadece bir günde o kadar çok saat

Ama sen ne zaman gerçeğin söylendiğini biliyorsunNe istersen alabilirsinYa da yaşlanırsınSen başlama vuruşunu yapacaksın,hatta önce senYarı yolda baştan sona olViyana'nın senin için beklediğini ne zaman fark edeceksin?

Yavaşla, güzel yapıyorsunOlmak istediğin her şey olamazsın, zamanından önceBu gece sınır çizgisinde çok romantik olmasına rağmen

Çok kötü ama senin idare ettiğin yaşamdırNeye ihtiyacın olduğunu unuttuğun kendinde çok öndesinGerçi sen ne zaman yanlış olduğunu görürsün,bilirsinSen ne zaman haklı olduğunu göremezsin,haklısın

Senin tutkun vardı,senin gururun vardıAma sadece salakların memnun edildiğini bilmiyor musun?Hayal et,ama onların hepsinin gerçekleşeceğini hayal etmeViyana'nın senin için beklediğini ne zaman fark edeceksin?

Yavaşla,seni deli çocukVe telefonu çengele çıkar ve bir süre yok olHer şey yolunda,bir veya iki günde kaybetmeye dayanabilirsinViyana'nın senin için beklediğini ne zaman fark edeceksin?

Ve gerçeğin ne zaman söylendiğini biliyorsunNe istersen alabilirsin ya da yaşlanırsınSen başlama vuruşunu yapacaksın,hatta sen yarı yolda baştan sona olmadan önceViyana'nın senin için beklediğini neden fark etmiyorsun?

Viyana'nın senin için beklediğini ne zaman fark edeceksin?

Здесь можно найти слова песни Vienna Billy Joel. Или текст стиха Vienna. Billy Joel Vienna текст.