Amr Diab "Osad Einy (قصاد عینی)" Слова песни

Перевод на:bsdeelenfafrhurotr

Osad Einy (قصاد عینی)

و بینا معاد، لو احنا بعادأکید راجع و لو بینی و بینه بلادقصاد عینی، فی کل مکان

و من تانی أکید راجعینأنا دایب و کللی حنینو لا عمری أبیع لو مین قصاد عینی

و مش قادر على الأیامو لا یوصف هوایا کلامو طول لیلی و لما بنام، قصاد عینیقصاد عینی، فی کل مکان

فی یوم هنعود، ده بیننا وعودو فی غیابه أکید لسه الأمل موجودقصاد عینی، فی کل مکان

Szemeim csak téged látnak

Kettőnk nagy találkozását éljük, hiába vagyunk oly távol egymástólBiztos, hogy vissza térsz hozzám, annak ellenére, hogy a távolság oly nagy * 2Mindenhol csak téged látlak. Mindenhol csak téged látlak!Ismét visszatalálunk egymáshoz. Szerelmes vagyok csordultig tele szenvedésselNincs okom, hogy feladjam szerelmemet, hisz mindenhol csak téged látlak,Nem tengethetem napjaim egyedül, csak azért mert nincs rá szó, mennyire szeretlek.Minden éjjel álmomban mindenhol csak téged látlak, mindenhol csak téged látlak,Mindenhol csak téged látlak.Egy nap visszatérünk, még élni fog szerelmünkMég van remény arra, hogy szerelmünk túlélje a távollétet, mertMindenhol csak téged látlak, mindenhol csak téged látlakMindenhol csak téged látlak, mindenhol csak téged látlak.Ismét visszatalálunk egymáshoz, Szerelmes vagyok csordultig tele szenvedésselNincs okom, hogy feladjam szerelmemet, hisz mindenhol csak téged látlak,Nem tengethetem napjaim egyedül, csak azért mert nincs rá szó, mennyire szeretlek.Minden éjjel álmomban mindenhol csak téged látlak, mindenhol csak téged látlak,Mindenhol csak téged látlak.

Ismét visszatalálunk egymáshoz, Szerelmes vagyok csordultig tele szenvedésselNincs okom, hogy feladjam szerelmemet, hisz mindenhol csak téged látlak,Nem tengethetem napjaim egyedül, csak azért mert nincs rá szó, mennyire szeretlek.Minden éjjel álmomban mindenhol csak téged látlak, mindenhol csak téged látlak,Mindenhol csak téged látlak.

Здесь можно найти слова песни Osad Einy (قصاد عینی) Amr Diab. Или текст стиха Osad Einy (قصاد عینی). Amr Diab Osad Einy (قصاد عینی) текст. Также может быть известно под названием Osad Einy قصاد عینی (Amr Diab) текст.