Ewa Farna "Jsi král" testo

Traduzione in:enru

Jsi král

Volám,ani hlas.Ani ton nezní v násTy jsi báj s legendou,Goodbye,bůh s tebou.Dnes jen pláč.Drží stráž.Každý tvoje písně zná právě jedna začíná ta věčná...že jsi král...v srdcích pálí žál a v nocích zlých si mi hrálv krocích měsíc ti dal co o chůzi znal ale hvězdám teď patříš dál.Lepší svět žít to sis přál pro tisíc srdcí ty jsi král.

Z výšek na de mnou,slyším písen čarovnou.I teď já za legendou zazpívám bůh s tebou.na rtech pláč držím stráž.Každý tvoje písně zná.Právě jedna začíná ,ta věčná.Že si král srdcí pálí žál a v nocích zlých při mně stál v krocích měsíc mu dal co o chůzi znalale k hvězdám teď patří dál lepší svět žít to si přál pro tisíc srdcí to byl král je jím stále dál, zůstane dál, je to král.Toužil sám spasit svět z velkých slov a malých vět. Není možný vrátit čas tak at zní nám zas jeho hlas.V srdcích pálí žál a v nocích zlých při mně stál , v krocích měsíc mu dal co o chůzi znal ale hvězdám teď patří dál, lepší svět žít to si přál .Pro tisíc srdcí je to král .....pro tisíc srdcí je to král.

Qui è possibile trovare il testo della canzone Jsi král di Ewa Farna. O il testo della poesie Jsi král. Ewa Farna Jsi král testo. Può anche essere conosciuto per titolo Jsi kral (Ewa Farna) testo.