Karolina Gočeva "Ti možes (Ти можеш)" testo

Traduzione in:bgenrosr

Ti možes (Ти можеш)

Ej, ti kazi midal ovoj lik sto sonot moj go kriedali toj si ti.Znam, no priznaj miOvaa pesna sto ja nosam vo mene ja ispratiDovolno e samo zbor da kazes,ne mozes veke da me lazes,sakam da sum samo tvoja den i nok.

Ti mozes okeani da zapalis,pustina vo zlato da pretvoris,mostovi do mene da izgradis,zasekogas po niv ti da cekoris.Mozes za mene ti da postoisi za mene ti zvezda da osvois,veruvam jas milioni cuda za mene bi napravil.

Koi li pricinite cuvaat od mene daleku, o daj objasni miZnam, no priznaj mi,ovoj nemir sto go nosam vo mene go isprati,sakam da sum, jas vo misli tvoi,prekrasno e ako ti me vodismozam da sum vezno tvoja, znaes li?

...sakam da me sakas......sakam da me cuvas......sakam da me ljubis......Moj ke bides...

Ti možeš

Hej ti, kaži mida li ovaj lik što ga san moj krijeda li si to ti.Znam, no priznaj miOva pesma što (ili koju) nosim u meni ja je šaljem (ili dajem),Dovoljno je samo reč da kažeš,ne možeš više da me lažeš,želim da sam samo tvoja dan i noć.

Ti možeš okeane da zapališ,pustinju u zlato da pretvoriš,mostove do mene da izgradiš,zauvek po njima ti da hodaš.Možeš za mene ti da postojiši za mene ti zvevde da osvojiš,verujem da bi još milion čuda za mene učinio.

Koji li razlogte drži (ili čuva) daleko od mene, o daj objasni miZnam, no priznaj mi,ovaj nemir što ga (ili koji) nosim u meni (ili u sebi) odnesi,želim da sam još u mislima tvojim,prekrasno je ako me ti vodišmogu da sam večno tvoja, znaš li?

....želim da me voliš.......želim da me čuvaš.......želim da me ljubiš....... moj ćeš biti...

Qui è possibile trovare il testo della canzone Ti možes (Ти можеш) di Karolina Gočeva. O il testo della poesie Ti možes (Ти можеш). Karolina Gočeva Ti možes (Ти можеш) testo. Può anche essere conosciuto per titolo Ti mozes Ti mozhesh (Karolina Gočeva) testo.